''Dan spring ik gewoon over het hek'' ~ Utopia Gekte

3/11/2016

''Dan spring ik gewoon over het hek''

''Het eerste wat je straks ziet is dat we failliet zijn''

We zijn weer wat uren verder en er zijn voornamelijk kleine dingen gebeurd. Zo zagen we Cemal om zeven uur in zijn eentje in de hot tub zitten en een kwartier later zien we Ivan en Rob even met elkaar kletsen voor het Cordwood. ''Denk je dat je het nog gaat volgen als je thuis bent'', vraagt Rob. ''Ik weet het niet. Ik denk het wel. Het ligt er aan wat voor gevoel ik er van krijg. Het lijkt me wel leuk om het te volgen. Kijken wat voor ontwikkelingen er gedaan worden'', antwoord Ivan. ''Het eerste wat je straks ziet is dat we failliet zijn. Niemand doet nog wat'', aldus Rob. ''Dan spring ik gewoon over het hek. Dat zou wat zijn'', laat Ivan weten. ''Ik zie het je nog doen ook'', reageert Rob. ''Gewoon weer binnen komen lopen. Dat lijkt me wel leuk. Ik hoop niet dat het nodig is'', aldus Ivan. Ivan wil ook graag anderen de kans geven. Rob en Victoria. Samen kunnen ze het veel beter denkt hij. ''Dat komt wel goed. Ik maak me er niet druk om'', antwoord Rob. Al snel beëindigen ze het gesprek weer omdat het avond eten klaar is en ze dus naar binnen moeten om te eten. Bronno heeft samen met Benjamin staan koken. Eerst kan iedereen genieten van een courgette soep en daarna zien we ook nog iets met bladerdeeg en salade. ''Het ziet er heerlijk uit'', laat Cees weten. Cees is erg enthousiast over het eten. Tijdens het eten heeft hij continu complimenten. ''Very good salad. [...] Super lekker echt waar. [...] De salade is heerlijk. [...] Een culinair hoogstandje'', enzovoort. Ook bij de anderen is het eten blijkbaar in de smaak gevallen, na afloop gaan ze namelijk nog iets verdelen. ''Snij hem in vieren'', word er gezegd. Er blijft dus niks over.

''Dat was lekker. Echt heerlijk'', laat Cemal om tien over acht weten als ze uit gegeten zijn. Cemal vraagt wanneer Cees weer eens gaat koken. ''Ik durf nu niet meer'', zegt Cees. Zo'n tien minuten later zien we Bronno afwassen in de horeca keuken en om negen uur zien we Ramona en Rowena alweer een tijdje bij de koeien. Een half uur later om half tien zien we Bas en Rob in de hot tub zitten en Bjorn komt er na twee minuten ook bij. Cemal is om kwart over tien weer in de gym te vinden om te sporten en de rest van de avond is het vooral relaxen en kletsen. Overal zien we bewoners. Overal worden er gesprekken gevoerd, maar niet veel bijzonders waar we echt iets over moeten vermelden. Om elf uur zien we Bronno, Bas, Dominique, Bjorn, Ramona en Cemal pokeren in de horeca keuken. Ivan, Rowena, Rob, Benjamin, Gabriëlle en Victoria zijn op datzelfde moment op de vide te vinden waar er gezellig word gekletst. Niet veel later zien we ook Michael en Gina erbij zitten. Na wat geklets en minstens drie streamlocks krijgen we om kwart over elf ook Cees in bed. Over hem is ook niks interessants meer te melden. Cees ligt namelijk al in bed met zijn ogen dicht. Wat wel vreemd is is dat we een ''slapende'' Cees op de stream krijgen terwijl er op de vide dus gewoon een gesprek gevoerd word. Je zou denken dat dat leuker is om te volgen in plaats van kijken naar een man die met zijn ogen dicht in stilte in bed ligt.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.