Centraal vanwege het feest van vanavond. ~ Utopia Gekte

3/19/2016

Centraal vanwege het feest van vanavond.

Een hip feestje.

''Vanavond is er apres ski, er komen zo'n 80 mensen. Een kleine 80 mensen. Dus dat is denk ik heel leuk. We gaan het wat klein houden, dezelfde opstelling als kroegTopia. Gezellig en knus. Het is ongeveer hetzelfde aantal als vorige week dus op zich niet zo heel spannend. Laat ik eerst mijn verhaal doen en daarna beantwoord ik vragen. Het podium komt daar te staan en de rest zetten we af met een picknicktafel en dranghekken. De merchandise komt aan de kant van de wc's. Evenals de munten. De ingang is aan de achterkant net als met grote evenementen. want daar zal ook de garderobe zijn. De meesten van ons hebben niks te doen vandaag. Dat komt omdat er 6 mensen van de organisatie van buitenaf hier zullen zijn en ons zullen ondersteunen. Ik hou de overview, ben runner en zorg dat alles lekker loopt. Victoria doet de bar, die houdt daar alles in de gaten. Zij krijgt steun van 3 mensen van buitenaf. Le Luifel doet Gina, zij neemt daar de leiding en krijgt hulp van 2 mensen van buitenaf. Gina kijkt het een beetje aan. Ze kan ook een periode naar binnen komen en er kan ook vanaf de bar besteld worden voor Le Luifel. Ik ga vanavond ook nog draaien, samen met iemand anders. Er zal apres ski muziek gedraaid worden, maar ook house en wellicht wat R&B en latin. Het moet een hip feestje worden. De munten en Merchandise. Ramona met iemand van buitenaf. Kijk het even aan, je kan lekker afwisselen. De garderobe wordt gedaan door twee mensen van buitenaf. Die gaan na de drukte naar de bar toe. Mochten mensen hun jas eerder willen hebben dan kunnen ze dit bij de bar vragen. En de foto's doet Dominique. Kijk even aan hoe het gaat. De foto is een muntje. Dit gaat naar de Jasper Valentijn Foundation. Dat kan je makkelijk overbrengen naar de bezoekers, dat vinden ze alleen maar leuk'', legt Bjorn uit. De opbrengst van de kaarten gaat volledig naar die foundation en de horeca gaat naar de Utopia BV.

''Dat betekent dat onder andere Cees, Bas, Gabriƫlle, Ramona, Cemal, Rob, Gert-Jan, Bronno, Benjamin vrij zijn. Maak plezier en doe dat voor twee. Dan doe je dat ook voor de mensen die niet vrij zijn. Friet hakken doen Gina, Gert-Jan en Bronno. Maar Gina wilde dat liever zelf doen zodat het goed gaat. Vegen en dweilen, is eigenlijk al gedaan, dus dat is een mooi klusje voor later. De loods moeten we wel aan kant maken. Zorg dat alles een beetje strak staat. Zorg dat het er goed uit ziet''.

Enfin, alles is tot in de kleinste details voorbereid zoals je kan zien. Er komt zelfs een sneeuwmachine bij de ingang te staan. Na het feest moeten ze uiteraard met zijn allen de hele loods weer aan kant maken en alles netjes opruimen. Ik ben nu al benieuwd wie daar nog toe in staat is na het feest. :-) Het feest zal om 19:00 van start gaan en duurt tot 23:00. Nadat Bjorn zijn hele riedeltje heeft vertelt komen een aantal bewoners nog met wat eigen punten. Zo wil Rowena bijvoorbeeld wel gaan rappen. Kaarten voor alle evenementen van Utopia zijn te koop via de webshop van de bewoners.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.