Cemal werkt geniaal plan meteen uit. ~ Utopia Gekte

3/15/2016

Cemal werkt geniaal plan meteen uit.

De ochtend tot 10:00.

Na de koffiepauze zien we weer hardwerkende Utopianen. Er staan behoorlijk wat pallets zware gipsblokken van Promonta. Deze moeten van buiten allemaal naar binnen worden gebracht. Cemal, Rob, Ivan, Benjamin, Bjorn... Stuk voor stuk werken ze samen om de gipsblokken één voor één naar de loods te sjouwen. Het is nog een heel karwei om die platen straks te plaatsen en het vergt ook veel vakmanschap. Er is één ding wat overigens al meteen funest is. Regen. En laat het nou net een beetje regenen tijdens het versjouwen van de gipsplaten. Gelukkig voor de bewoners is het maar een klein beetje.

Terwijl de meeste mannen hard werken zien we bij de vrouwen nog weinig gebeuren. Ze zijn wel uit bed, maar vooral bezig met tutten. Ook Rowena gaat voorlopig niks doen want om 13:00 heeft ze de fotoshoot voor de cover van haar single. Victoria zit op bed omdat zij post heeft gekregen. Bronno haalde dit op bij de poort en bracht het de vide op.  In de paarse slaapkamer op de begane grond zijn Dominique en Gabriëlle bezig met zichzelf voor de spiegel. Ze wisselen enkele woorden over Ramona. Gabriëlle wist niet dat ze gisteravond weer gepraat hebben met elkaar. ''Ik vind het heel sterk van haar dat ze sorry heeft durven zeggen. De rest moet je echt aan haar zelf vragen'', aldus Dominique.

Buiten is Cemal druk aan het bezemen met muziek in zijn oren. Opeens krijgt hij een ingeving en loopt hij snel de loods in. Hij spreekt uit Rob te zoeken, maar die is nergens te bekennen. Hij ziet Bjorn bij de computer en besluit om het met Bjorn te delen. ''Het is geniaal, een goede stunt heb ik'', zegt Cemal. Hij schrijft het idee op een briefje, dus geen idee wat het idee is. Al snel blijkt wat zijn briljante idee is wanneer hij samen met Bjorn naar buiten loopt. Er ligt een stukje afgebroken gipsblok buiten. Daarmee gaat hij heel groot ''markt'' met de datum 'krijten'. Trots als een pauw begint hij met kliederen. Nu kan elk vliegtuig vanuit de lucht zien wanneer de eerstvolgende markt is in Utopia. 26 maart! Als de kaartverkoop nu geen flinke boost krijgt weet Cemal het ook niet meer.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.