Cemal: ''Voor mij ben je een voorbeeld hier'' ~ Utopia Gekte

3/11/2016

Cemal: ''Voor mij ben je een voorbeeld hier''

''Je hebt veel mensen verdrietig gemaakt vandaag''

Nadat Ivan zijn vertrek heeft aangekondigd gaat het leven in Utopia weer verder. Bronno vind het vreemd dat Ivan midden in een project weg gaat. Om kwart voor één zien we Victoria en Ivan achter de bar van het bruin café. Victoria zit op haar hurken en Ivan is bij haar komen zitten om haar te knuffelen. Victoria heeft het er duidelijk moeilijk mee. We zien een traan over haar wang lopen. Nadat Ivan haar geknuffeld heeft zien we Cemal ook nog even met Victoria knuffelen. Victoria denkt dat het voor haar het hardst is omdat ze wist wat ze aan hem had. Gabriëlle denkt dat er paniek in de tent komt. Om tien over één zien we haar even met Ivan praten. ''Je hebt veel mensen verdrietig gemaakt vandaag, maar dat was te voorspellen'', laat Gabriëlle weten. ''Ga je er ook uit als een man'', vraagt Ivan als Cemal aan komt lopen. ''Ik ga niet weg voordat ik een man ben. Jij kwam ook als een jongetje binnen, kijk hoe je er uit gaat. Voor mij ben je een voorbeeld hier'', aldus Cemal. Het gesprek eindigt weer als Ivan en Cemal besluiten verder te gaan werken aan de douche ruimte.

Om kwart over één zien we Victoria en Rob op het rokersbankje. ''Het word zwaar in het begin'', denkt Victoria. ''Wie gaat er op staan'', vraagt Rob zich af. Gabriëlle en Benjamin dragen het wel denkt hij. ''Het komt wel goed''. Victoria is het daarmee eens. ''Cemal is iemand die heel graag wil leren. Ook een hele erge dromer. Er zullen er een paar gaan afvallen ook'', aldus Rob. ''Dominique is meer een volger. Zij krijgt liever dingen aangereikt'', reageert Victoria. ''Dan nog kijken wat er binnenkomt'', aldus Rob. Om kwart over twee zien we Ramona en Rowena op de vide. ''Ik had het verwacht, maar niet gehoopt. [...] Iedereen is vervangbaar, maar hij is niet voor niks Utopiaan van het jaar geworden'', laat Rowena weten. ''Ik had verwacht dat hij zou gaan als de tuin af was'', reageert Ramona. ''Het is aan ons om het af te maken'', aldus Rowena. ''Hij heeft gelijk. Mooi gesproken. Toen hij ging staan wist ik het al'', laat Ramona weten. ''Ik ook. Toen voelde ik de tranen al komen. Hij heeft heel mooi gesproken. Zijn passie is gewoon te groot hier. Het is time to go. Tijd voor een nieuwe leidster'', aldus Rowena. ''Ik vind het wel faya'', laat Ramona weten. ''Dat is zacht uitgesproken. Wij hebben nu de koeien. Ons ding. Voer regelen, Sascha wassen. Nu echt echt. De kippen'', beseft Rowena zich. Normaal deed Ivan dat namelijk.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.