Cemal gaat lekker los tijdens de DJ workshop. ~ Utopia Gekte

3/13/2016

Cemal gaat lekker los tijdens de DJ workshop.

Het zonnetje schijnt.

Deze middag doen veel bewoners mee aan de DJ workshop die Bjorn heeft georganiseerd. Waar vroeger iedereen beroemd of miljonair wilde worden met niets doen, is de jeugd van tegenwoordig liever rijk en beroemd door DJ te zijn. Over de workshop zelf kunnen we eigenlijk weinig schrijven. We horen muziek, krijgen muziektermen te horen en zien veel bewoners met een koptelefoon op hun hoofd. Al snel komen velen er achter dat DJ zijn eigenlijk best moeilijk is. Ondanks dat hebben ze er wel veel plezier in. Bij Ivan en Dominique gaat het nog niet helemaal goed. Ze hebben twee nummers aanstaan, maar de ene loopt sneller dan de andere. Ze klooien een beetje aan op de draaitafel tot Rowena tussenbeide komt. Ze draait ergens aan en de nummers lopen weer synchroon. Problem solved!

Iedereen is lekker aan het dansen en aan het draaien. Met name Cemal gaat lekker los en ziet al helemaal voor zich hoe hij samen met Victoria een DJ duo gaat vormen. Cemal is en blijft vooralsnog een heerlijk ongecompliceerde nette jongeman. Ik doe altijd heel hard mijn best om niet te positief te zijn over een bewoner. Want meestal resulteert dat in een diepe teleurstelling. Cemal is zo perfect dat het bijna eng en verdacht begint te worden, maar dat zal wel aan mij liggen. Teveel Utopia gekeken ofzo... :-)

Buiten de DJ workshop om is het rustig op de livestreams. We krijgen zelfs lange tijd de zon in beeld te zien. Dus ook als je de hele dag binnen zit achter de livestreams - om wat voor reden dan ook - krijg je genoeg zonlicht binnen om de winterdepressie weg te werken. Verder is Cees gewoon Cees en dus constant in de weer met van alles. Een wasje hier, een wasje daar. Wat gemopper hier, wat gemopper daar. We kennen het wel. Hij doet net als onder andere Benjamin niet mee aan de DJ workshop. Ook Bronno slaat deze kans over. Hem zien we buiten rondrijden in zijn scootmobiel. Hij heeft allemaal afval verzameld in zijn bakje en gooit dit in de container. Uiteindelijk besluit Cees gedwongen door Benjamin om buiten aan zijn post te gaan werken. ''Nou Ben, wat ben je toch een lieve jongen'', zegt Cees hardop. Hij zit buiten bij een houten huisje in het zonnetje. En gaat eindelijk schrijven naar zijn thuisfront. 
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.