Cees zijn dochters stonden vandaag aan het hek ~ Utopia Gekte

3/06/2016

Cees zijn dochters stonden vandaag aan het hek

En Gina wil Mark aan het hek

Om kwart over vier zien we dat Ivan weer druk aan het werk is in de tuin op de akker. Zo'n tien minuten later zien we Michael en Cemal een potje darten en om tien voor vijf zien we dat Ramona en Benjamin druk bezig zijn in de horeca keuken. Benjamin is aardappels aan het wassen en Ramona is iets aan het snijden voor het avond eten. Er gebeurd deze middag dus ook weer vrij weinig waar we uitgebreid over kunnen schrijven. Om vijf uur zien we Cees met Dominique praten. Cees zijn kinderen zijn vandaag blijkbaar aan het hek geweest. Dat is niet op de stream te zien geweest of wij hebben het gemist, maar aangezien hij er over praat met Dominique komen we het dus alsnog te weten. Het ging eerder vandaag al door zijn hoofd. ''Ze zullen er maar eens staan'. En toen stonden ze er''. Het waren zijn twee oudste dochters met hun kinderen en dat op de geboortedag van zijn overleden zus. ''En dat dat dan samenvalt op één dag'', laat Cees weten. ''Fijn hoor Cees'', reageert Dominique. ''Het was wel een mooi momentje. [...] Ze stonden al even te roepen, maar ik zat binnen en hoorde het helemaal niet. Michael hoorde het. 'Opa, papa, opa, papa'. Ja dat kon er maar één zijn'', aldus Cees. Er volgt een streamlock en als we weer beeld krijgen zijn Cees en Dominique niet meer in beeld.

Om kwart over vijf staat Ramona nog steeds druk te koken. Bjorn en Cemal zijn ook in de horeca keuken te vinden, maar niet om te helpen. Daarentegen staan ze stukjes kip uit de pan te jatten met hun vingers. Ramona stuurt ze weg, maar daar luistert Bjorn niet naar. Hij verzint als smoes dat hij alleen maar staat te roeren, maar zodra Ramona zich omdraait weet hij niet hoe snel hij weer een stukje kip uit de pan moet jatten om het vervolgens snel in zijn mond te stoppen en weg te lopen. Om kwart voor zes zien we Ramona nog steeds druk bezig in de keuken. Dan is ook Michael er bij om te helpen en om zes uur kunnen de bewoners eten. Gina horen we even later op de bank met Gabriëlle en Bjorn praten over Mark. ''Eén keer in de maand zou hij aan het hek komen. Wat heb ik er aan als hij komt als ik mijn post krijg'', aldus Gina. ''Misschien heeft hij geen tijd Gina'', reageert Gabriëlle, maar dat gelooft Gina niet. ''Hij heeft echt wel tijd. Hij heeft tijd zat. Als hij maar wel komt als ik er mooi uitzie'', aldus Gina. ''Je ziet er altijd mooi uit'', laat Bjorn weten.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.