Cees vind Gina eigenwijs ~ Utopia Gekte

3/12/2016

Cees vind Gina eigenwijs

Kroegavond

Er zijn al weer een paar uur voorbij gegaan. Hoog tijd voor een update over het leven in Utopia. Vanmiddag voor het vertrek van Michael hebben we ook niet veel geschreven, maar er is dan ook niet zo heel veel bijzonders gebeurd. Bronno en Gabriëlle zagen we om kwart voor drie in de zon zitten voor het Cordwood huis en Dominique kreeg op dat moment een fotografie cursus. Bjorn en Cemal zijn de modellen en er is nog een onbekende dame bij die poseert. Bas en Ivan zijn op datzelfde moment alweer een lange tijd druk aan het werk aan de badkamer. We maken een sprongetje naar na het vertrek van Michael. Om kwart voor zes zien we dat Ivan en Bas nog altijd druk aan het klussen zijn aan de badkamer. Gabriëlle is aan het koken en Bronno zit erbij. Om kwart over zes kan er gegeten worden. ''Ziet er geweldig uit. [...] Ziet er heerlijk uit. Ja joh'', laat Cees weten. Om kwart voor zeven zien we Cemal, Bjorn en Gabriëlle in de keuken. ''Misschien moet ik me opofferen voor de boyband'', laat Bjorn weten. ''Is toch leuk'', reageert Cemal. Laatstgenoemde maakt ondertussen de keuken schoon. ''Wat lief dat je de keuken schoonmaakt'', reageert Gabriëlle.

Om tien over zeven zijn Ivan, Bas en Benjamin nog altijd druk aan het klussen aan de badkamer. Niet veel later klinkt er opeens muziek in de loods en om vijf voor half acht zien we wat bezoekers arriveren voor de kroegavond. Om kwart voor acht pakt Bjorn de microfoon om iedereen welkom te heten. Ook wijst hij de bezoekers op de merchandise shop waar ze een kijkje kunnen nemen. Om tien over acht zien we Rowena en Cemal achter de bar staan. Dominique en Victoria zien we vegen bij de badkamer en tien minuten later om tien voor half negen staat de muziek weer aan, maar dan zitten mensen vooral te drinken en te kletsen. Dansen word er nog niet echt gedaan. Bronno zien we kletsen met wat gasten en Benjamin en Ivan zien we nog snel iets eten in de horeca keuken. Gina zien we om tien over half negen in le luifel staan en als Gabriëlle achter de muziek wil volgt er een streamlock. Na de streamlock zien we Ramona, Victoria, Cemal en Rowena achter de bar. Dominique is er ook te vinden, maar die zit gewoon aan de bar. De anderen zijn aan het werk. Gina staat dus in Le Luifel en wil een kassa om af te kunnen rekenen. Cees is van mening dat ze ook gewoon binnen kan afrekenen, maar Gina vind het makkelijker in Le Luifel.

Bronno zien we achter de muntverkoop zitten en er volgt weer een streamlock. Terwijl Cees een kassa voor Gina gaat regelen zit hij hardop te mopperen tegen zichzelf en Benjamin. ''Nee, ik wil een eigen kassa'. Ik vind het een beetje onzin maar goed. Of laat ze alleen met munten betalen, dan ben je ook klaar. 'Nee dat doe ik niet'. Dat kan natuurlijk makkelijk. Mensen hebben allemaal munten. Ze is zo eigenwijs in die zin. Er is niet mee te praten. 'Nee ik moet een eigen kassa'', aldus Cees. Benjamin lijkt Gina wel te begrijpen. Hij vind het logisch en beter. Als Benjamin weg is probeert Cees het ook bij Ivan. ''Ik zeg Gina, ze kunnen toch gewoon met munten betalen'', maar ook Ivan geeft hem geen gelijk. Met een sacherijnig gezicht zien we hem dus weer met kassa naar de Luifel vertrekken. Daar vraagt hij aan Gina of hij moet helpen. Gina zegt van niet. Als ze wisselgeld heeft red ze het wel. Anders moet ze telkens naar binnen lopen voor wisselgeld. Cees vraagt nogmaals of hij haar moet helpen. ''Nee, ik red het allemaal'', laat ze weten. Als Cees weer binnen is begint hij er over bij Rowena. ''Gina staat alleen daar''. Rowena vraagt of het druk is. ''Nee, ik heb hulp aangeboden, maar dat hoefde niet. Jij staat ook Le Luifel hé'', aldus Cees. ''Ik sta bar'', laat Rowena weten. ''Bar/luifel'', reageert Cees. Cees vraagt vervolgens of Rowena assistentie nodig heeft. ''Het mag, maar...'', Rowena maakt haar zin niet af. ''Het is goed te doen hé'', reageert Cees.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.