Cees vind Gert-Jan een ''tjakka'' figuur en een show master ~ Utopia Gekte

3/18/2016

Cees vind Gert-Jan een ''tjakka'' figuur en een show master

''Het is toch erg als je dit moet doen''

Vandaag is het een rustige dag geweest in Utopia met weinig gebeurtenissen. Inmiddels is er wel weer het een en ander gebeurd dus hoog tijd voor een update. Laten we beginnen bij één uur. Op dat moment zijn Bjorn en Gert-Jan net klaar met het inspreken van een promo filmpje. Dominique en Ramona filmden het en er werd tijdens het filmpje ook nog een grap uitgehaald door de heren zelf. Bjorn en Gert-Jan sloegen namelijk een ei op elkaars hoofd kapot. Na afloop wassen ze hun haren onder de kraan. Het promo filmpje is wel meteen in één keer gelukt. Goed nieuws dus. Om twee uur zien we Rowena met Cees in de studio. Rowena laat een nieuwe versie van haar single ''Gebed zonder end'' horen. Cees is de eerste waarmee Rowena dit doet. Ze moet namelijk kiezen welke versie ze het leukste vind. ''Wat vind je van Gert-Jan'', vraagt Rowena vervolgens. ''Even wennen'', antwoord Cees. Hij vind Gert-Jan een beetje een ''tjakka'' figuur. Hij is druk, een ADHD figuur. Energie vol, vol met plannen. ''Energie vol en we zien het wel'', aldus Cees. ''Wat vind je van hoe hij presenteert'', vraagt Rowena verder. Cees ziet hem wel op de huishoudbeurs staan met spullen verkopen. ''Standwerkers achtig. Een beetje een show master''. Totaal verschillend met hoe Cees presenteert. ''Vind je het niet jammer dat hij voor presenteren komt'', vraagt Rowena. ''Jawel, maar ik ben er niet voor gekomen. Hij wel. [...] Je moet misschien ook met elkaar goed afstemmen, dat onderwerp past beter bij jou, dat beter bij mij. Geef mij ook een kans''. Cees zou het gister bijvoorbeeld heel anders gedaan hebben. Rowena vind het knap. Gert-Jan is er één dag en staat er gewoon en je ziet dat hij het leuk vind. ''Hij is wel energie vol en vrolijk''. Dat vind Rowena belangrijk. ''Hij heeft zich al lang geleden opgegeven. Dat heb ik hem gevraagd. [...] We zullen het zien of hij dat inderdaad vast kan houden. Ik denk het wel'', aldus Cees.

Om kwart voor drie zien we Ramona en Dominique in het bos met de camera en een statief. Ze maken verschillende foto's als reclame voor het theater stuk See Us. Ze gaan samen op de foto. Ramona in een te klein shirt en Dominique in een te groot shirt. Ook zorgen ze er met behulp van make-up en water voor dat het er uit ziet alsof ze hebben gehuild/aan het huilen zijn. Ook op die manier gaan ze op de foto. En dat is nog niet alles. Ook schrijven ze weer teksten op elkaars lichaam zoals onder andere ''eenzaam'' en ''te sexy''. Na afloop zijn ze erg blij met de resultaten. Om vier uur zien we Ramona, Bjorn en Dominique in het weiland waar ze bezig zijn met het voorbereiden van een ontgroening voor Gert-Jan. Ze hebben een evenwichtsbalk neergezet en hebben daar een troep omheen gemaakt. Met water hebben ze er een modder bende van gemaakt en rondom en op de evenwichtsbalk is er koeienpoep gegooid. Dominique vind het echt een gemene ontgroening. ''Jij hebt een makkie gehad. Kamer klaarmaken'', aldus Bjorn. ''Het is toch erg als je dit moet doen'', vind Dominique. ''Hij vind het wel leuk'', denkt Bjorn. Bjorn wil ook nog eieren en rotte tomaten naar de wei halen. ''Jullie gaan maar gooien. Dat ga ik echt niet doen. Ik ben aan het filmen'', laat Dominique weten. Gert-Jan moet zo meerdere opdrachten gaan doen. De eerste opdracht is over de balk heen lopen. Terwijl hij dat doet moet hij presenteren. Daarna moet hij in het kippenhok staan met zijn benen ingesmeerd met ei en kippenvoer. Ook dan moet hij blijven presenteren. De 3e opdracht is een halve minuut in het koude water in de hot tub. En ook dan moet hij blijven presenteren.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.