Cees vind Dominique een verwend nest die alleen aan zichzelf denkt ~ Utopia Gekte

3/28/2016

Cees vind Dominique een verwend nest die alleen aan zichzelf denkt

Een date voor Cees?

Goedemiddag op dag 818 van het Utopia avontuur. Om tien over half acht zien we Rowena alweer naast haar bed staan. Zij neemt nog steeds de taak van de koeien op zich en is om acht uur dan ook weer in de stal te vinden om de dieren te verzorgen. Om tien over acht zien we dat Gert-Jan ook al op is. Hem zien we achter de computer zitten en een uur later om tien over negen zien we Cees ook weer door de loods rondlopen. Om tien voor tien zien we Cemal, Gabriëlle en Ramona in de gym om weer eens flink te sporten en om tien over half elf worden Bas en Dominique ook weer wakker. Tijd voor een stoeipartij zoals we van hun gewend zijn. Om kwart voor elf heeft Cees weer een mopper momentje. Volgens hem is Dominique een verwend nest die alleen maar aan zichzelf denkt. Wel een beetje raar aangezien het Dominique is die hem altijd hulp aanbied als er iets is. Laatst toen hij zich slecht voelde vroeg ze ook nog of ze iets voor hem kon doen. Cees zegt tientallen voorbeelden te kunnen noemen. ''Het is ongelofelijk. Zie jij haar wat doen hier''. Nou Cees wij in ieder geval wel. Ze is vrijwel nooit te beroerd om te helpen. Ze helpt Gina met broodjes maken. Staat altijd op te ruimen en te vegen na evenementen en naast dat heeft ze ook nog meer bezigheden zoals onder andere de sleutelhangers waar ze mee bezig is geweest.

Rowena vervloekt Ramona ondertussen omdat ze de koeien niet doet 's ochtends. ''Dan sleep je haar toch gewoon uit bed'', reageert Rob. Gert-Jan roept Rowena vervolgens bij hem om een mail te laten zien die binnen is gekomen. Het blijkt een mail te zijn van een jongen die zaterdag op de markt was met zijn oma. De jongen wil voor zijn oma een date regelen met Cees. Die date zou dan plaats kunnen vinden tijdens de pianoshow aanstaande zaterdag. Wie weet heeft Cees dus binnenkort een date. Gabriëlle horen we deze ochtend weer praten over dat er te weinig ruimte is op de vide en ook Bronno uit deze ochtend zijn frustraties. Zo lijkt hij te willen stoppen met Le Luifel omdat het te zwaar is voor hem. Laat hij weten dat hij geen pauze kon nemen om te plassen tijdens de markt en lijkt hij van plan om tijdens de volgende markt maar de helft van de dag te werken vanwege zijn lichaam. Rowena en Bas maken om twaalf uur wel even plezier door samen te stoeien.

Om half één zien we Bronno weer met Rowena praten. Hij laat weten dat zijn bordje gesloopt is. Hij denkt dat ''fans'' dat gedaan hebben want het bordje was plotseling kapot na de markt. ''Je hebt fans en anti fans'', is zijn beredenering. Vervolgens vertelt hij over Victoria die een gesprek met hem wou. Hij had er geen zin in en ze ging zitten en toch gewoon een gesprek beginnen. We krijgen een stream wissel naar de douche waar Dominique en Bas samen in staan. Gister stonden ze ook al samen te douchen. Daar is inmiddels ook een filmpje van verschenen. Deze is te zien onder aan dit bericht. Vandaag mogen we alleen de deur zien. Nogal onzinnig, dus hadden ze net zo goed iets anders in de loods kunnen laten zien. Om kwart voor één komt Bas onder de douche vandaan. Dominique blijft nog even staan, maar komt er niet veel later ook onderuit. Gert-Jan en Cemal zijn ondertussen aan het zingen en dansen in de studio en binnen horen we Rowena met Benjamin bespreken dat ze bijna bezoek krijgt. Sowieso haar vriendje Barry komt dan en haar beste vriendinnetje Suus met haar baby. Het is dan de eerste keer dat Rowena dat kindje gaat zien. Ze is zo benieuwd. Bas zien we om tien over één weer in de kas bij zijn kipjes.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.