Cees stookt Ramona op over Dominique ~ Utopia Gekte

3/14/2016

Cees stookt Ramona op over Dominique

''Denk je dat we naar één persoon gaan luisteren''

Om vijf over drie zien we Cees, Rowena, Gabriëlle, Ramona en Bjorn in de horeca keuken. Cees weet weer precies te vertellen wat Ramona op heeft en wat Bjorn nu gaat eten. Rowena vind het niet normaal. Ze vind het eng. ''Het bijzondere is je ziet het, maar gebruikt het ook tegen mensen''. Cees ontkent. ''Hoe kom je daar nou bij''. Ook Bronno's drankgebruik komt weer ter sprake. ''Dat ziet iedereen hoor, niet alleen ik hoor. Zelfs bezoekers'', aldus Cees. ''Ik zie ook dat hij drinkt, maar ik gebruik het niet tegen hem. Want de ene rookt. De ander drinkt...'', aldus Rowena. Er volgt een streamlock en na de streamlock krijgen we andere bewoners in beeld. Dominique is foto's aan het maken van armbandjes en schilderijen. Waarschijnlijk voor op de webshop. Om kwart over drie krijgen we Ramona, Gabriëlle en Bjorn weer even in beeld in de horeca keuken. Gabriëlle laat weten dat ze met haar gepraat hebben of ze het ook wel echt wil. En ze wil het echt. ''Er zijn zeven mensen op de vide, denk je dat we naar één persoon gaan luisteren'', aldus Gabriëlle. ''Daarom ga ik stuk. Wil je zo helpen met mijn bed naar boven'', reageert Ramona. ''Ik wil niet dat je naar boven komt'', laat Bjorn weten. ''Dan heeft Cees eindelijk rust'', aldus Gabriëlle.

Vervolgens zien we Cees Ramona opstoken over Dominique. Zo zou Cees met Dominique gesproken hebben over de ruzie van gisteren. ''Ik weet het niet'', zou  Dominique gezegd hebben en Cees zou gereageerd hebben met ''Je weet het wel, want je bent onderdeel van het verhaal''. Volgens Cees zou Dominique gezegd hebben dat Ramona alleen vind dat ze teveel kijkt. ''Ik blijf kijken'', zou ze ook gezegd hebben. Volgens Cees is er meer aan de hand. ''Nee ik kijk alleen naar haar, dat mag toch'. Dat is het enige wat ze zegt'', aldus Cees. ''Ik zal het zo weer vragen. Zeggen dat ik weer wat heb gehoord'', reageert Ramona. ''Over het kijken'', aldus Cees. Ramona loopt demonstratief op Dominique af met haar armen in haar zij. ''Hi Do, Cees zit verhalen te vertellen dus ik ben benieuwd hoe jij het hebt ervaren. Ben je nog boos na gisteren, want Cees zegt 'ik heb met Do gesproken over de manier van kijken'', aldus Ramona. ''Cees voelt zich niet betrokken. Ziet iedereen praten met elkaar. 'Mij word niks vertelt'', antwoord Dominique. Er volgt een streamlock. ''Dat is misschien ook wel de reden dat er niks besproken word met Cees, want er word weer een ding van gemaakt'', aldus Dominique. Ramona lijkt het daar mee eens te zijn. Ramona en Dominique zien we de keuken inlopen waar Cees ook staat, maar tegen hem word niks gezegd.

Om tien voor half vier vraagt Ramona aan Dominique of ze haar spullen kan verhuizen. Dominique gaat vervolgens snel haar spullen van de vide naar beneden halen. Haar bed kan ze niet zelf. Dat snapt Ramona en dat gaat Ramona dan ook aan de jongens vragen. Dominique moest en zou van de vide af want vooral Gina (en anderen) hadden zo niet genoeg ruimte, en als Dominique er toch niet sliep, waarom moest er dan een bed staan. Maar nu gaat Ramona dus op Dominique's plek slapen. Blijkbaar is er dan wel genoeg ruimte. Buiten zien we dat Rowena inmiddels eten en drinken naar Benjamin, Cemal en Ivan heeft gebracht. Die heren zijn namelijk nog steeds druk bezig in de kasteeltuin. Als we Ramona haar spullen zien pakken in haar slaapkamer komt Cees al snel weer aanlopen. ''Heb je het gevraagd? Ja hé boefje'', lacht hij. Maar als Dominique binnen komt lopen met haar spullen is Cees meteen weer stil. Ramona en Dominique gaan verder met het verplaatsen van hun spullen en Gabriëlle zien we stofzuigen op de vide.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.