Cees spreekt Do aan op haar kleding dat nog in de paarse kamer hangt ~ Utopia Gekte

3/29/2016

Cees spreekt Do aan op haar kleding dat nog in de paarse kamer hangt

Gabriëlle interviewt Romy

Om tien voor één horen we Cees vertellen dat het vannacht onrustig was met de nieuwe inwoonster. De hele tijd praten tegen Gert-Jan en vragen hoe laat het was. Gert-Jan ging zelfs zijn bed uit om te gaan kijken. Om tien over één roept Ramona iedereen bij elkaar voor een kort ''centraal'' over wat er allemaal nog moet gebeuren. De badkamer spullen moeten bijvoorbeeld uit het zicht. Ramona verdeelt de taken, maar het gaat zo snel dat we niet mee hebben kunnen tikken wie wat moet doen. Een groepje bewoners moet vegen, dweilen en de boel aan kant maken. Een ander groepje moet de bar in orde maken. De balletvloer moet neergelegd worden. Het theaterdoek moet opgehangen worden. Alles moet klaar gelegd worden en bij de garderobe heeft ze Cees en Bronno ingedeeld, maar dat moet morgen pas gedaan worden. Vandaag moeten ze dus helpen daar waar er hulp nodig is. Bronno zegt niet echt in staat te zijn om nu hulp te leveren. Volgens Ramona is het belangrijkste nu dat de balletvloer neergelegd word en dat de rommel opzij gaat.

Om tien voor half twee zien we Gabriëlle en Romy in het zonnetje zitten voor het Cordwood. Gabriëlle gaat Romy namelijk interviewen. ''Wat vind je van Utopia'', is de eerste vraag die ze stelt. ''Hoe vind je dat de groep reageert'', komt daar snel achteraan. ''Super'', antwoord Romy. Ze vind de groep zorgzaam. Er zijn mensen die telkens vragen hoe het gaat. ''Wat vind je van de mannen hier'', vraagt Gabriëlle. ''Ook aardig'', antwoord Romy. ''Je zei dat je verliefd kon worden hier'', reageert Gabriëlle. ''Ja natuurlijk. Jij niet dan?''. Gabriëlle weet het niet. Romy is van mening dat het op je pad moet komen en dan ziet ze wel hoe het loopt. Ze heeft niet echt een type. Ze valt meer op de persoon zelf. Het innerlijk. ''Je moet karakter hebben. Lekker spontaan en gek''. Gabriëlle vraagt of ze het grappig vond hoe de groep reageerde. ''Heb je dat buiten ook''. Romy vertelt dat ze meer met mannen om gaat. Die zijn makkelijker in de omgang. Vrouwen kunnen volgens haar bitchy en bevooroordeeld zijn. Ondertussen zien we Cemal en Gert-Jan in de studio waar ze weer nieuwe plannen hebben met de nieuwkomer. Gert-Jan wil met Romy, Cemal en Benjamin in de hottub, maar hij laat wel nog snel weten dat het niet te maken heeft met dat hij haar in bikini wil zien. Om kwart voor drie zien we iedereen druk bezig met opruimen. Ook de boodschappen zijn weer geleverd en Ramona en Dominique ruimen samen de boodschappen op.

Hieronder vind je ook nog wat filmpjes. In het eerste filmpje het interview tussen Gabriëlle en Romy. In het tweede filmpje vertelt Cees over zijn snoep. In het derde filmpje spreekt Cees Dominique aan over haar kleding wat nog in de paarse slaapkamer hangt. Dominique lijkt dat niet erg te vinden, maar als ze merkt dat Cees er een probleem mee heeft haalt ze het weg. Het vierde filmpje is Ramona die de taken verdeelt. In het vijfde filmpje lijkt het er op dat Cees iets van plan is. Hij hangt rond in de keuken, loopt wat heen en weer, maar merkt constant dat de camera hem volgt. En in het allerlaatste filmpje bespreken Cemal en Gert-Jan hun plannen.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.