Cees ontdekt onbetaalde factuur uit 2015. ~ Utopia Gekte

3/03/2016

Cees ontdekt onbetaalde factuur uit 2015.

Veel streamlocks.

''Waarom f*cking regent het nou weer? Nou ja ik heb...'', horen we Rob zeggen tot er een streamlock komt. Hij loopt samen met Ivan buiten en beide mannen hebben een kop koffie in hun hand. De streamlock duurt behoorlijk lang. Dat zou te maken kunnen hebben met de biedingen op het bed die sinds net op Marktplaats staat. Na flink wat minuten krijgen we weer beeld en staan Rob en Ivan binnen. ''Het moet ook tweerichtingsverkeer zijn'', zegt Ivan. En daarmee stopt het gesprek. We hebben dus alles van begin tot eind niet kunnen zien. Het is wel duidelijk dat één van de twee heren ergens mee zit. Ivan pakt de mobiel en zondert zichzelf af al starend naar zijn scherm. ''Wat is 20x25'', vraagt hij aan Cees. ''500'', is het antwoord van hem. Hij zit momenteel achter de computer voor de financiën. Victoria zit samen met Rob achter de andere computer. Cees stelt een vraag over de markt van 2015. Er schijnt nog een bedrag van ruim 300 euro open te staan. Ivan zegt dat hij alles van de marktlui weg moet laten van voor 2016. ''Het is een debiteurenlijst van lik mijn vessie'', aldus Rob.

Cees roept Ivan er toch nog even bij. Er moet namelijk nog een of andere factuur worden verstuurd van vorig jaar. Ze besluiten om het na te vragen aan 'achter'. De regie wisselt naar Michael en Gabriëlle die over Beyoncé praten. Op de andere stream zijn Bas en Bronno is een serieus gesprek geraakt. Het gaat over het spelen van een rol in Utopia. ''Ik weet ook wel dat mensen...'', horen we Bas nog zeggen voordat de regie er nogmaals een streamlock in gooit. Zoals je merkt is het vandaag weer een lekker waardeloos dagje waarin de regie constant streamlocks gebruikt tijdens interessante gesprekken.

Als er weer beeld is praten Rob en Cees over die factuur van vorig jaar. Rob vind niet dat je daar nog een factuur van na kan sturen omdat je daar mensen boos mee zou maken. Cees is het daar mee eens. Hij loopt terug naar de computer en de bewoners gaan zo centraal. De meesten zitten al op de banken.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.