Cees mag niet naar een begrafenis ~ Utopia Gekte

3/25/2016

Cees mag niet naar een begrafenis

''Ik ben hier toch niet voor gemaakt''

Om half zes zien we Bas en Dominique even hun rust pakken in de caravan. Benjamin is op datzelfde moment friet voor aan het bakken in Le Luifel. Om zes uur is Bas de caravan weer uit. We zien hem dan namelijk een vuurtje maken in het kacheltje van de hot tub en ook Dominique is samen met Gina weer druk bezig in de horeca keuken om broodjes te maken voor de markt. Om kwart over zes zien we Cemal op de bank slapen. Hij ligt zelfs zachtjes te snurken. Ook leken we op te vangen dat Cees in bed ligt te slapen. Er schijnt iets met hem te zijn, maar daar hebben wij nog niks van mee gekregen. Ondertussen zien we onbekende mannen de badkamer afmaken. Om tien voor half zeven zien we Benjamin ook weer in de horeca keuken. Daar is hij iets aan het snijden voor het avond eten en Dominique helpt hem daar even bij. Rowena en Bas staan samen bij de picknick tafel waar Rowena's cd's liggen. ''Je hebt ook een spelfout'', laat Bas weten. Rowena komt snel kijken. ''Barry mijn grote liefde. Sinds wanneer schrijf je Bas met rry'', grapt Bas. Als Gina naar boven loopt om de broodjes te halen die ze daar had gezet om te rijzen zien we Rob op de achtergrond op bed liggen. Rowena zien we achter de bar met Cees knuffelen. Die is dus zijn bed weer uit. ''Dankjewel. Ja klote hé'', horen we Cees zeggen.

Om zeven uur zien we Dominique en Cees bij het rokersbankje. ''Dan voel je je weer even zo opgesloten'', laat Cees weten. ''Kun je naar de begrafenis'', vraagt Dominique. ''Nee, mag niet'', antwoord Cees. Er volgt een stream wissel. We mochten dat waarschijnlijk niet horen, maar als het echt zo is is het natuurlijk te zot voor woorden dat iemand niet even Utopia mag verlaten voor een begrafenis. Inmiddels weten we dus ook waarom Cees even op bed lag. Op de vide zien we Bjorn en Rob op bed liggen. Bjorn zegt voor 4 april bezig te zijn met iets. Hij moet dat voor elkaar zien te krijgen. Sommigen zouden al erg enthousiast zijn. ''15 maanden hé potverdikkie'', aldus Bjorn. ''Dan zit ik op 11 maanden'', laat Rob weten. ''Ik ben moe man. Kapot niet normaal man'', aldus Bjorn. Rob vertelt dat hij vannacht ook wakker heeft gelegen. Hij had last van maagzuur en is naar beneden gegaan om te kotsen. Hij denkt dat hij teveel onzin heeft gegeten. Ook Ramona zien we in bed liggen. Niet veel later vraagt ze aan Victoria of het echt zo is dat Ramona grotendeels van de tijd alleen in bed ligt. Victoria zegt van niet. De mannen pesten haar alleen maar. Toch besluit Ramona weer uit bed te komen.

Om kwart over zeven krijgen we Cees weer even in beeld. ''Het zal dinsdag zijn ofzo'', horen we hem tegen Dominique zeggen. ''Ik ga even liggen. Als ik iets kan doen voor je hoor ik het graag'', reageert Dominique. ''Lief van je, maar ik moet het even verwerken'', laat Cees weten. Weer volgt er een stream wissel, dit keer naar Gina die broodjes aan het bakken is en ook nog bezig is met deeg. Ramona moet kratjes schoonmaken zodat Gina's broodjes daar in kunnen zodra ze klaar zijn. ''Ik ben hier toch niet voor gemaakt'', moppert ze tegen Bas als hij langs komt lopen. ''Waar dan wel voor'', vraagt hij. ''Voor heel veel s*ks'', reageert Ramona. ''Dan heb je je toch voor het verkeerde programma aangemeld'', laat Bas weten. Ramona gaat dus maar weer verder met ''schoonmaken''. Ze boent niet, schrobt niet. Ze houd het kratje alleen even onder een lullig straaltje water. Tja zo gaat het natuurlijk niet schoon. Ze loopt er mee terug naar de keuken en meld bij Gina dat ze het ook nog even met een doekje schoon gaat maken. ''Die is zo vuil, gaat er gewoon niet af''. Ook Cees is weer druk bezig. We zien hem om vijf voor half acht de spiegel schoonmaken in de badkamer. Om kwart voor acht horen we Cees weer praten over het slechte nieuws wat hij gekregen heeft. Hij vertelt Gabriëlle dat hij een briefje rond heeft laten gaan. Gabriëlle zag het al. ''De vierde al sinds ik hier zit'', laat hij weten. En weer volgt er een stream wissel.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.