Cees maakt een probleem over een bord dat in de vaatwasser gezet is ~ Utopia Gekte

3/16/2016

Cees maakt een probleem over een bord dat in de vaatwasser gezet is

Bewijsmateriaal

Om zeven uur zien we Victoria en Gina op bed chillen met een zak chips. Gabriëlle ligt wat bedden verder iets te schrijven. Een half uur later begint Gina opeens te roepen. ''Markie, ik hou van jou! Bedankt voor je post'', aldus Gina. ''Is het nu pas half acht'', reageert Dominique en dan volgt er een streamlock. ''Ivannn!'', horen we Rowena roepen na de streamlock. ''Eten'', vult Bjorn aan. De bewoners zitten namelijk te eten. Weer een half uur later om acht uur zien we Rowena en Ramona in de stal om de koeien te verzorgen. Cees maakt in de loods ondertussen een probleem over Rowena die tegen hem zou hebben gelogen. Ze zou gezegd hebben dat ze haar bord heeft afgewassen, maar op een bord dat hij gevonden heeft ziet hij een afdruk van feta zitten en volgens Cees is Rowena de enige die Feta heeft gegeten, dus is het haar bord. Het bord stond trouwens gewoon in de vaatwasser, maar dat vind Cees nog steeds een groot probleem. Volgens hem komt het bord er nooit schoon uit op deze manier. Hij is dus met het vieze bord als bewijsmateriaal het woongedeelte van de loods in gekomen om te klagen. Gina, Victoria, Bjorn en Dominique gaan er alle vier tegenin. Ze vinden het onzin. ''Wat is het voor spek en bonen vaatwasser dan'', reageert Bjorn, die ook weet te vertellen dat Rowena zelfs drie borden heeft afgewassen. ''Gaan we er van dood? In dat geval sta ik er voor op'', aldus Victoria. ''Gewoon even afspoelen. Kom op. Wat is dat voor werk'', reageert Cees.

Even later zien we Victoria en Cees de discussie verder voeren in de keuken. ''Zelfs Rowena zei 'ik heb mijn bord schoongemaakt'. Deze stonden er in. Er is er geen één schoongemaakt. Lulkoek is het. Ik laat me niet besodemieteren'', aldus Cees. Victoria vraagt zich hardop af of ze hier nou echt op moet reageren. Cees vind dat Victoria hem moet ondersteunen, maar daar is Victoria het niet mee eens. Ze hoeft hem niet altijd te ondersteunen. Ook vind ze het niet nodig om bewijsmateriaal onder de neus te duwen. Victoria heeft al vaker gezegd dat hij dan gewoon alleen naar haar toe moet komen en het gewoon moet melden. ''Mensen staan keihard te werken en dan ga je lopen zeiken over een vies bord. Dat vind ik echt zeuren'', aldus Victoria. ''Alleen de jongens hebben gewerkt. De dames niet. Die hebben de hele dag boven liggen chillen. Als je dan zo'n bord er in zet vind ik het raar dat je me af valt. Wat doe je'', reageert Cees. Hij hou niet van liegen en is niet van plan dit allemaal voor een ander te doen. ''Zoek het maar uit, ik loop de hele dag al te ruimen. Er is niemand die dingen opruimt. Ook de dames van de samenleving niet. Wie heeft er Feta gebruikt? Rowena. Wie zet het terug? Niemand. Die thee, neem het mee. Ik begrijp het niet. Het is niet alleen vandaag'', moppert Cees verder. Victoria wil dat Cees er mee ophoud. Hij moet gewoon naar haar toe komen. Ze support hem absoluut en dat weet hij ook. Victoria snapt wat Cees zegt, maar dit is niet de manier.

Bjorn zien we vervolgens het bord afwassen. Hij meld dat er veel meer mensen Feta hebben gegeten waaronder ook Dominique. ''Niet zo scherp, niet van jou verwacht'', laat Bjorn aan Cees weten.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.