Cees is het niet eens met verkoop. ~ Utopia Gekte

3/03/2016

Cees is het niet eens met verkoop.

Wel of niet naar Ramona?

Bronno is dus bezig met het verkopen van zijn bed. Hij gaat het op Marktplaats zetten en dat kost wat tijd vanwege zijn analfabetisme en digibetisme. Van verschillende bewoners krijgt hij hulp, maar zelfs dan gaat de spelling nog fout. Terwijl Bronno zo'n beetje klaar is met zijn advertentie komt Cees zich er mee bemoeien. Het bed van Bronno zou wat hem betreft naar Ramona moeten omdat haar bed aan vernieuwing toe is. Volgens Bronno mocht hij zijn bed gewoon verkopen en gaat Ivan het bed van Ramona nog maken. ''En als ik geen goed bod krijg ben ik de eerste die mijn bed aan Ramona geeft'', aldus Bronno. ''Ik vind het allemaal prima jongens'', lacht Cees terwijl hij weer wegloopt. ''Nou, dat is mooi'', vult Bronno aan. Cees komt snel weer terug omdat hij Bronno zo achter de computer vandaan wil hebben. Hij moet namelijk nog wat voor de financiƫn doen. Grappig, want Cees zijn ingeroosterde computertijd is al voorbij en toen gebruikte hij de computer ook niet.

Als Cees even weg is kletsen Bronno en Victoria verder. ''Als ze dadelijk een geeltje er voor bieden geef ik hem veel liever aan Ramona'', laat hij nogmaals weten. Wat Victoria betreft helemaal overbodig want Ramona zou het niet eens erg vinden. En wie weet krijgt Bronno een heel goed bod en kan hij daar een veel beter bed mee kopen. Het bed staat in ieder geval op Marktplaats en er is al meteen 250 euro geboden. Waarschijnlijk geen serieus bod want na nog een keer vernieuwen is het al gestegen naar 500 euro. En ga zo maar door... :-) Iemand plaatste net een bod van 510 euro met de gebruikersnaam 'PasOpVoorRamona'. Maar dat bod is direct weer verwijderd door 'achter'.

''het bed is hier in Utopia gemaakt en is daar door dus iets unieks
maar voor mij is hij niet echt practisch dus van daar ik hem in de verkoop doe
om geld voor een ander bed te genereren dus ik zou zeggen doe een mooi bod
zo dat ik wat anders kan kopen  groet van bronno de nieuwste bewoner van Utopia''

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.