Cees: ''Is dit een dreigement?'' ~ Utopia Gekte

3/21/2016

Cees: ''Is dit een dreigement?''

''Denk even bij je botte hersens na''

Om kwart voor negen zien we Cees en Bronno bij de bar waar ze weer een discussie hebben. ''Dan ga je een hele slechte tijd tegemoet. Als jij mij vals beschuldigt en voor leugenaar uitmaakt. Dat zijn geen loze beloftes hoor want dan krijg je echt een slechte aan me'', horen we Bronno zeggen. ''Is dit een dreigement'', vraagt Cees. ''Een belofte'', reageert Bronno. ''Nee een dreigement'', gaat Cees er weer tegenin. ''Een belofte. Jij beschuldigd me van dingen die niet waar zijn. Denk even bij je botte hersens na'', aldus Bronno. ''Nou ik blijf erbij'', laat Cees weten om vervolgens weg te lopen. Direct daarna zien we Bronno het kantoor in gaan om aan Ramona te vragen of ze Rivella wil bestellen voor hem. Ze is namelijk boodschappen aan het bestellen. Volgens Bronno is de Rivella door anderen opgezopen en hij wil wel wat te drinken hebben naast zijn alcohol. ''Komt goed'', zegt Ramona. Als Bronno weer weg loopt zien we Cees die achter een computer zit naar voren buigen om Bronno nog even na te kijken.

Om tien voor negen zien we Bronno in de slaapkamer bij Gert-Jan. Het zit Bronno tot hier want hij word afgescheept als alcoholist. Hij zit nu aan de appelsap en heeft dat ook tegen Cees gezegd. Bronno wil drie flessen drank bij Gert-Jan in zijn kist stoppen. Hij wil niet zo neergezet worden. Bronno vind het niet oké dat Cees hem te kakken zet tegenover heel Nederland. Hij wil een weekje niet drinken, maar net doen alsof hij het wel doet. ''Het is gewoon te zielig voor woorden. Dan kan ik hem pas echt te kakken zetten. Anders gooi ik elke keer even een scheutje water in zijn tabak'', aldus Bronno. Gert-Jan begrijpt hem maar al te goed. ''Je wil niet in een hokje gezet worden, maar dat word onbewust wel gedaan''. Bronno vind het mooiste nog dat hij dan eerlijk zegt dat het appelsap is. (Maar dat zal Cees wel niet geloven). Bronno haalt zijn flessen drank en doet ze in de kist van Gert-Jan. ''Ik weet van niks. Ik heb niks gezien, niks gehoord'', reageert Gert-Jan.

Om negen uur zien we Bas en Dominique de hot tub uit gaan. Benjamin, Rob en Cemal zitten er nog wel in en Bronno komt er ook nog even bij. Om tien over half tien zien we Gabriëlle, Cemal en Victoria met zijn drieën tegen elkaar aan in bed liggen. Om tien uur komt Cees even een kijkje nemen op de vide. ''Ligt hij daar. De nieuwe King Arthur ofzo'', aldus Cees. ''Hij heeft de hele dag hard gewerkt'', reageert Rob. Het gaat dus waarschijnlijk over Cemal. ''Sorry Markie weer zes minuten te laat. Sorry als je was ingeschakele'', roept Gina om tien over tien. Vervolgens lachen de dames omdat Gina ''ingeschakele'' zei in plaats van ''ingeschakeld''. ''Hij zou trots zijn'', lacht Gina. Voor de rest van de avond blijft het erg rustig in Utopia. Om half elf zien we Rowena in haar eentje in de hot tub zitten en Bas en Dominique liggen op de bank de krant te lezen. Niet veel later zien we dat Cemal gezellig bij de hot tub is komen staan om nog even met Rowena te kletsen en Bas en Dominique duiken uiteindelijk de caravan weer in.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.