Cees: ''Het is een drama. Ik heb nog niet dezelfde status als Mark'' ~ Utopia Gekte

3/01/2016

Cees: ''Het is een drama. Ik heb nog niet dezelfde status als Mark''

Sporten in de gym

Goedemorgen op dag 791 van het Utopia avontuur. Rowena en Bronno zien we deze ochtend om kwart over acht al uit bed. Om tien over half negen zien we Rowena samen met Ivan bij de koeien en Bronno is op dat moment achter de computer te vinden. Zijn bed is niet goed en hij vind het te warm in de kamer. Ook is hij er van overtuigd dat hij binnen een week alle dames in zijn bed gehad heeft. Om vijf voor half tien zien we Ivan en Rowena terug gaan naar de loods. Gabriëlle en Bronno zien we even kletsen. Gabriëlle zegt van theater te houden en denkt dat Bronno daar niet van houd, maar naar eigen zeggen doet Bronno niet anders sinds hij binnen is. Om tien over half tien spreekt Cees Bronno er op aan dat Bronno geen goedemorgen tegen hem zei, maar volgens Bronno heeft Cees het gewoon niet gehoord. Om half elf zien we Michael en Cemal sporten in de gym en om tien over half elf moppert Cees bij Ivan dat hij niet achter de computer komt. ''De finance. Ik kom niet achter dat ding. Dan maar niet. Het is een drama. Ik heb nog niet dezelfde status als Mark. Die zei opzouten en dan waren ze weg. [...] Bij mij dan zeggen ze, 'nee doe het straks maar''. Ivan loopt vervolgens het kantoor in en vraagt waarom ze geen plek maken voor de chief. ''Ik ben al klaar'', reageert Gabriëlle.

Cees kan er dus achter, maar heeft geen haast. ''Ik zei toch zo. Ik ga even roken en dan kom ik er aan. [...] Ik kom er zo aan. Ik zei ook als ik terug kom dan wil ik hem hebben''. Klagen om het klagen dus weer. ''Ja, maar wel straks gelijk hé'', reageert Ivan. Vervolgens zien we dat Ivan een goed humeur heeft vandaag. Achter de bar van het café horen we hem zingen. Om kwart voor elf zien we Ramona en Rowena ook in de gym. Rowena wil de muziek harder. Ze wil niet praten, ze wil bikkelen. Ook Bas komt een kijkje nemen. Cemal vertelt wat iedereen moet doen en Ramona en Michael gaan straks ook nog boksen met Bas. Voor nu is Ramona in ieder geval ook lekker vrolijk. We zien haar dansen op de muziek die ze in de gym opgezet hebben en om tien voor elf zien we Cees eindelijk achter de computer zitten. Ook die kan dus eindelijk aan de finance.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.