Cees en Bronno botsen weer ~ Utopia Gekte

3/11/2016

Cees en Bronno botsen weer

''Cees is een control freak''

Om vijf uur zien we Gina en Ivan op bed zitten in Ivan's slaapkamer. ''Ik had tot december bezig kunnen blijven'', laat Ivan weten. Wim Vroege kon het volgens hem niet geloven. Hij vroeg wie gaat er dan bouwen. Er volgt een streamlock. ''Weet je al wat je gaat doen'', vraagt Benjamin die daarna ook in de slaapkamer te vinden is. ''Ik ben voorbereid op mogelijkheden. Kijken wat de mogelijkheden zijn'', aldus Ivan. ''Heb je al een auto'', vraagt Benjamin. ''Ik kan een auto gaan kopen of naar Amerika gaan en een paar seminars volgen'', antwoord Ivan. ''Nog slimmer worden. Je moet Floor bellen'', reageert Benjamin. ''Wie weet. Misschien kunnen we samen iets doen'', antwoord Ivan. Benjamin vond het een mooie speech en is blij voor Ivan. ''Je houd ons wel op de hoogte hé. Schrijven. Het hoeft niet elke maand, ik ben niet zo'n schrijver'', laat Benjamin weten. ''Komt goed'', reageert Ivan. ''En stem op mij'', lacht Benjamin. ''Ik hoor dat er opeens kaarten zijn verkocht voor de kroeg'', laat Ivan weten. Gina snap dat wel. Het is de laatste kans om nog met Ivan op de foto te gaan in Utopia. ''Niet te hard stappen met Markie hé'', laat Gina weten. ''Dat kan ik niet beloven'', reageert Ivan.

Om kwart over vijf zien we Rowena weer deeg kneden in de horeca keuken en een kwartier later om half zes zien we Cees en Bronno weer botsen. Aan Cees zijn hoofd is te zien dat hij beledigd is. Bronno maakt een dressing waar een bepaald iets in zit. Maar niet zo heel veel als we hem mogen geloven. Bronno zegt dat als Cees er niet tegen kan of het zelf niet wil hebben dat Bronno daar voor hem dan rekening mee houd en voor hem een andere dressing maakt. Cees wil blijkbaar weten waar de dressing overheen gaat, maar dat wil Bronno nog een verrassing houden. ''Je hoeft toch niet alles te weten. Ik doe mijn best en wil wat verrassing geven'', aldus Bronno als Cees weer weg is.. ''Cees is een control freak'', laat Benjamin weten. ''Laat het maar eens over je heen komen'', aldus Bronno. Maar we kennen Cees, die kan zoiets nooit los laten en in plaats van gewoon een normaal gesprek aangaan met degene waar het over gaat doet hij zijn klaag verhaal bij de eerste de beste medebewoner die hij kan vinden. Dit keer is het Victoria die het mag aanhoren. ''Wat is dit weer zeg. Jeetjemina. Wat een vermoeiende man'', aldus Cees. ''Ook onnodig vind ik'', reageert Victoria die er zelf niet bij was en alleen Cees zijn kant van het verhaal aan hoort. ''Maar oké. Hij wilde het niet zeggen, nou dan niet'', aldus Cees.

Vervolgens zien we om tien over half zes dat er ook weer wat bezoekers in Utopia zijn. Het is niet duidelijk waar ze voor komen. We zien Gina met ze kletsen in de horeca keuken. Benjamin en Bronno zijn daar nog druk aan het koken. Eerder hoorden we Gina zeggen dat ze ook eet gasten heeft, dus het zou goed kunnen dat de bezoekers daar voor komen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.