Cees en Benjamin bereiden groepsbrunch voor. ~ Utopia Gekte

3/20/2016

Cees en Benjamin bereiden groepsbrunch voor.

Een rustige zondagochtend.

Goedemorgen en welkom bij een nieuwe dag Utopia. Het is inmiddels al half elf geweest, maar Utopia is nog lang niet klaar voor een nieuwe dag. Op een enkeling na dan. Ramona heeft de koeien al verzorgd vanochtend en is weer haar bed in gekropen. Dominique komt net even de caravan uit om een kleine boodschap te doen. En Cees was al vroeg wakker vanwege de Bed & Breakfast gasten. Hij heeft voor een ontbijtje gezorgd en ze daarna netjes de poort gewezen. De lampen staan nog steeds uit in de loods op dit moment. De Utopianen mogen dus gewoon uitslapen van de overheid. In de keuken - waar Cees, Benjamin en Bronno bij elkaar zijn - laat Cees weten dat ze zo gezamenlijk gaan brunchen. Dat 'zo' kan nog wel een tijdje duren. We zien alleen Gina haar tanden poetsen nu en de rest ligt nog heerlijk in droomland. Daar is een zondag dan ook voor, ook in Utopia. Je zou denken dat Gina na het tanden poetsen aan een nieuwe dag begint. Maar niets is wat het lijkt in Utopia. Ze kruipt gewoon weer onder de warme deken en leest wat post door.

Terwijl iedereen lekker verder slaapt zijn Cees en Benjamin in de woonkamer bezig. Ze schuiven de picknicktafels tegen elkaar aan. Ze gaan voor de verandering midden in de woonkamer brunchen, tussen de gewone banken in. Bronno geniet alvast van een 'magnifiek eitje' terwijl Cees en Benjamin zichzelf nuttig maken voor de rest van de groep. Bronno kan niet stoppen met lachen wanneer Cees ontdekt dat broodjes uit de oven heet zijn. Bronno ziet al helemaal voor zich hoe er een apart programma gemaakt wordt van Utopianen die koken op zondagochtend. ''We gaan het volgende week over doen en dan ga ik het filmen. Koken met Cees''.   
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.