''Cees denkt ook dat er wat is tussen mij en Ivan'' ~ Utopia Gekte

3/08/2016

''Cees denkt ook dat er wat is tussen mij en Ivan''

''Wat denk je zelf?''

Om tien over drie praten Dominique, Victoria en Rob nog even verder over Bronno. ''In mijn oor fluisteren 'ik ben zo gecharmeerd van Gabriëlle en jou''. Dominique kan er niks mee. Ze wil dat niet weten. Ze vind Bronno heel aardig en heeft soms goede gesprekken met hem, maar dat soort dingen vind ze vies. Victoria is er ook niet van gediend. Bronno heeft haar ook zo geprobeerd te benaderen. Er volgt een streamlock. ''Dingen waarvan je aangeeft dat je het niet wilt'', horen we Victoria daarna zeggen. Dominique laat weten dat Bas het ook zei. Dominique vind het raar dat zijn brein er naar toe kan gaan. ''Wat denk je zelf''. Victoria vond het ook apart hoe het ging met de B&B's. Met die twee vrouwen. Hij was daar ook heel amicaal mee. ''En als je gasten hebt, ten alle tijden ben je gastheer of gastvrouw en je hele lichaamstaal en lichaamshouding dat zegt heel veel'', aldus Victoria. Ze vond dat in iemands aura stappen. ''Mensen die hier komen moeten zich ten alle tijden op hun gemak kunnen voelen. Hun gingen er goed mee om hoor'', aldus Rob. Hij hoorde via via dat Bronno zei ''Ik voel dat je wat ernstigs hebt meegemaakt in je leven'. Haar vriend was verongelukt met een auto toen ze gingen trouwen. ''Dat voel ik en zag ik'', zou Bronno gezegd hebben. ''Dat soort dingen moet je sowieso niet doen. Houd het luchtig. En helemaal tegen je aan komen zitten'', aldus Rob. ''Vooral het stappen in je aura. Hij blijft aangeven dat hij tot mij een bepaalde afstand voelt. Dat klopt want die bewaar ik ook. Ik voel het ook nog niet'', aldus Victoria. Victoria vind dat hij niet waarmaakt wat hij zegt. ''Hij is wel rustiger geworden. Hij moet landen en ziet op den duur hoe het hier wel en niet werkt. Van binnenuit is het een heel lief mannetje die onzeker is. Hij heeft een narcistisch masker ontwikkeld waar niet iedereen gediend van is'', aldus Rob.

''Je kan het ook verkeerd interpreteren, dat is het. Hij moet zijn gedrag nog een beetje sturen. Geef je hem één vinger pakt hij je hele hand. Ik hou afstand. Ik zit daar niet op te wachten. Meer dan samenleven hoeven we niet te doen, maak je geen illusies'', aldus Victoria. ''Zet je niet voor schut'', reageert Dominique. ''Als het mij niet lukt lukt het niemand'', aldus Rob. ''Dat zijn zijn woorden'', reageert Victoria. ''Cees denkt ook dat er wat is tussen mij en Ivan. Omdat we gewoon lekker om elkaar heen hangen en hij minder gevechten met mij voert en rustig bij me komt zitten. Hij stoeit met iedereen, maar de zweepslagen komen niet mijn kant op omdat hij weet dat hij er bij mij niet mee aan moet komen'', aldus Victoria. Victoria vond het aandoenlijk dat Rowena er mee kwam. Cees durft dat dan niet direct te vragen. Dan gaat hij zitten vissen bij anderen. Rob zou er een heel verhaal van maken. Hij vind het jammer dat Cees het niet aan hem vraagt. ''Dat je met iemand op één lijn kan liggen en dat een vertrouwt gevoel geeft. Dat schept automatisch een band'', aldus Victoria. Ze vind het gewoon mooi dat je de ruimte en tijd vind om een ander zo te observeren dat je er iets van maakt. Volgens Rob is hij sowieso gechoqueerd. Bijvoorbeeld Michael en Ramona die bij elkaar liggen en Cemal. ''Bronno is ook weer een verhaal apart'', aldus Rob. Hij denkt dat Cees het niet heel erg vind als iemand drinkt, maar gedragsverandering kan hij niet tegen. ''Ik ga een dutje doen'', laat Victoria weten. ''Straks maar eens in de hot tub. Ik ben er nog nooit in geweest'', aldus Rob. ''Er zit wel veel gras in'', laat Victoria weten.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.