Cees: ''Dat zou je mij nou nooit zien doen'' ~ Utopia Gekte

3/05/2016

Cees: ''Dat zou je mij nou nooit zien doen''

Audio storing

De hele dag valt er al vrij weinig te vermelden omdat er vrij weinig gebeurd en als er al iets interessants besproken word is het nauwelijks te verstaan omdat er een audio storing gaande is. Of we hebben helemaal geen geluid, bijna geen geluid, of we hebben een enorm vervelende ruis op de stream waardoor er niks van te verstaan is en het ook niet aangenaam is om überhaupt je geluid aan te doen. Om tien voor half zeven zien we dat er twee eet gasten zijn. Gabriëlle heeft roti gemaakt waar de gasten van kunnen gaan genieten. Rowena zet Bjorn ondertussen op de foto met zijn vrienden en zelf wil ze ook nog even op de foto met Lee(?). ''Let je een beetje goed op hem'', vraagt één van Bjorn's vrienden. ''Ga ik doen, maar hij kan ook heel goed op zichzelf letten hoor. Alleen af en toe die mute knop. Die lult de oren van je kop af, maar dat is ook weer heel leuk en hij is heel zachtaardig. Een hele leuke lieve jongen, dat siert hem ook zo'', aldus Rowena. Vervolgens om half zeven neemt Bjorn weer afscheid van zijn bezoek. ''Niet doen'', laat Lee(?) weten als ze met Bjorn staat te knuffelen. ''Wat niet doen'', vraagt Bjorn. Er komt geen reactie op. ''Ik vond het echt heel leuk. Ik zie die jongens ook echt te weinig'', laat ze weten. Voor de rest zijn ze dus erg slecht verstaanbaar door het gekraak en geruis.

Er word gekust en geknuffeld. Bjorn heeft nu geen bezoekmogelijkheid meer. Als Bjorn er uit komt moet iets echt gaan gebeuren zegt hij. ''Helemaal van god los. Het moet een meester feest worden'', aldus Bjorn. ''Het ligt er aan wie het organiseert'', reageert één van zijn vrienden. Vervolgens krijgen we een soundlock (helemaal geen geluid meer). Misschien door de ruis, misschien ook door de storing. Of misschien expres. De auto zien we in ieder geval naar de poort scheuren waar Bjorn weer uit moet stappen en er een streamlock volgt. Na de streamlock zien we Bjorn er over na praten in de loods, maar daar is niks van te volgen vanwege het geruis. Om kwart voor zeven zien we dat Gina een klantje heeft in de kapsalon en een kwartier later kunnen de bewoners aan tafel om te eten. Om tien over half acht zien we Cees in de keuken mopperen over Bronno en de hoeveelheid eten dat hij nam. ''Wat een berg gooide hij er op zeg. Dan kan je beter nog een tweede keer gaan. Rekening houden met anderen. Echt niet, dat is niet netjes''.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.