Bronno wil Rolls Royce onder de bedden kopen. ~ Utopia Gekte

3/03/2016

Bronno wil Rolls Royce onder de bedden kopen.

Wakker worden Utopia.

Om half negen was er al een accuwissel voor de hele groep pioniers, maar iedereen heeft daar altijd maling aan. Pas om 9 uur komt de eerstvolgende uit bed en dat is Ramona. Volgens mij dook ze de douche in waarop de regie weer overging naar Bronno. Hij zit nog altijd te zuchten en te puffen en te malen achter de computer. Ramona komt de douche na een minuut weer uit. Ze was alleen even aan het omkleden. Rowena zien we ook weer terug wandelen naar de loods. Ze is met een half uurtje klaar in het weiland. Eenmaal in de slaapkamer zegt ze goedemorgen tegen Cemal. Hij is wakker en komt nog niet uit bed. Daarna loopt ze de vide op om iedereen wakker te maken. ''Goedemorgen, het is bijna tijd'', zegt ze tegen iemand. ''Hai lieffie, ga je trainen'', vraagt ze aan een ander. Er volgt een streamlock van een aantal minuten...

Na de streamlock smeert Bronno een broodje pindakaas in de keuken. Hij is verrassend stil vandaag, maar dat komt alleen maar omdat er nog niemand is om tegen te praten. En dat blijkt wel als Cemal de keuken in komt lopen voor een ontbijt. Bronno vertelt meteen uitgebreid over het waterbed waar hij mee bezig is. ''Ik heb net een paar nummers opgeschreven, dan moeten we maar kijken en onderhandelen. De Rolls Royce onder de bedden ben ik naar aan het kijken. Als je denkt aan de echte Rolls Royce onder de bedden, waar denk je dan aan? Dit is echt het merk wat we niet kunnen noemen hier. Als je er ooit reclame van gezien hebt weet je meteen wat ik bedoel. Dat is zo'n reclame, daar slaap je echt het lekkerst in. Altijd met blauw geruite blokjes. Is net zo duur als een auto. Ik heb er een of twee gevonden die wel betaalbaar zijn. En dan maar kijken of mensen je dat gunnen. Je weet het niet. Het is de onderkant die het hem doet. Het is niet alleen een matras, je ligt gewoon op een houten lattenbodem hier. Dat gewicht bij mij speelt parten'', aldus Bronno. ''Afvallen'', is de logische reactie van Cemal. Maar Bronno zoekt het liever niet bij de oorzaak. :-) Hij praat wel heel stoer over dat hij veel sport en roeit, maar wij hebben het nog niet gezien in Utopia.

Wonder boven wonder zien we opeens vrijwel alle bewoners fris en fruitig uit bed. De loods komt weer tot bloei en Utopia is weer begonnen. Toch fijn, als ze allemaal weer gezond hun bed uit komen. Ook Arjuna doet weer zijn intrede in het paradijs. Een van de eerste dingen die hij doet is Ramona wegen. 134,2 kilo is wat ze vorige week woog. Dus er is maar liefst 16,4 kilo af. En nu weegt Ramona nog maar 133,1 kilo! Dus ze is weer 1,1 kilo afgevallen. 17,5 kilo is het totale gewicht dat Ramona nu kwijt is. Bronno weegt rond de 131 kilo en Cees 67 kilo.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.