Bronno wil Cees over het hek gooien. ~ Utopia Gekte

3/09/2016

Bronno wil Cees over het hek gooien.

De eerste bouwproblemen.

Ivan en Benjamin zijn in discussie met elkaar. Het lijkt er op dat de werkzaamheden toch vertraging op gaan lopen. Er moeten veel planken weg worden gezaagd en met de handzagen die ze hebben lukt dat niet. Zowel in de vloer als de muur moeten veel planken en platen weg. Ivan moet echt een fijnzaag hebben en die komt Wim morgen pas brengen. ''Hij moet hem nog kopen'', geeft Ivan aan. Benjamin baalt een beetje, hij wil het liefst zoveel mogelijk nog klaar krijgen vandaag. Hij wijst wat dingen aan die ze eventueel alvast weg kunnen zagen of los kunnen maken. Alleen volgens Ivan kan dat niet omdat alles doorloopt. Ook Rob komt er bij kijken en ziet ook dat het niet gaat gebeuren met een fijnzaag. ''Zoals het er nu naar uit ziet komt Wim daar morgen mee'', vertelt Ivan. Tussen het gesprek door volgen meerdere streamlocks. Vervolgens krijgen we de bouwers even niet meer in beeld. Er blijkt al te worden geregeld dat er iets wordt gehuurd voor vandaag. Althans, dat moet worden goedgekeurd door 'achter'. Daar zal 'achter' wel druk mee zijn achter de schermen nu. Na Bronno is nu ook Ivan een beetje teleurgesteld. Hij had liever gehad dat hij in één keer door kon werken. ''Keep the spirit alive'', zegt Benjamin bemoedigend. 

Op de andere stream zijn Dominique en Rowena in gesprek. Rowena vertelt over een balans die belangrijk is. Ze heeft geleerd om een balans te vinden in het uiten van haar gedachtes en gevoelens. Soms moet je je hart gewoon luchten omdat mensen anders niet begrijpen waarom je met 'zo'n smoel' rond loopt. Door de vele streamlocks vanwege de bouwproblemen krijgen we er weinig van mee. Na de streamlock praat Do over de bewegende dekens. Ze herhaalt dat er niks gebeurd als de dekens even bewegen omdat ze draait in bed.

Achter de computer zien we Benjamin en Bronno even later zitten. Benjamin laat een mail aan Bronno lezen. Deze is om 10:15 binnen gekomen laat Benjamin op verzoek van Bronno weten. ''Oké, maar ik heb al....'' streamlock... Na de streamlock zien we Benjamin de mail beantwoorden voor Bronno. Geen idee waar het over gaat. Bronno moppert ondertussen over Cees dus het gaat alweer ergens anders over. ''Vandaag of morgen, pijn aan mijn rug of niet, dan gaat hij over mijn schouder en dan gaat hij zo over het hek'', zegt hij over Cees. Dit naar aanleiding van Cees die Bronno zijn kunstproject geen goed idee vond. Wat Bronno niet weet is dat Rob en Ivan er hetzelfde over denken. Alleen Cees zegt het tenminste nog eerlijk in zijn gezicht. Benjamin wordt naar de zenderkamer geroepen. En weg is het beeld... Geen idee wat er allemaal aan de hand is vandaag in Utopia. Het is in ieder geval niet prettig kijken met al dit gedoe van de regie. Bronno tikt ook boodschappen voor Benjamin op de computer. En als het weer over de mail gaat... Komt er nog een streamlock. Daarna krijgen we Bronno en Benjamin niet meer te zien.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.