Bronno steelt de show met niks doen. ~ Utopia Gekte

3/03/2016

Bronno steelt de show met niks doen.

Een Utopia update!

Het is weer enige tijd geleden sinds ons laatste bericht. En sindsdien zijn er een aantal verschillende dingen gebeurd. Ditmaal gelukkig vooral grappige en leuke dingen! Dus tijd voor een kleine inhaalslag. We beginnen bij Cemal die op zijn gemak zijn schoenen poetst. Dit doet hij in de keuken met een afwasborstel. Elders in de loods zijn 6 jonge dames en 1 jonge heer binnen gekomen. Het zijn acteurs die auditie komen doen in Utopia voor een theaterstuk rondom pesten. Gabriëlle, Dominique, Bjorn en Ramona zijn de juryleden die de audities beoordelen. Buiten Ramona om - die wat kleine puntjes van kritiek had - is iedereen laaiend enthousiast. Sommigen kregen zelfs kippenvel. Iedereen mag zich weer omkleden en dan sluit het gezelschap zo af met 'een borreltje'. Cemal maakte nog een aantal groepsfoto's met de juryleden er bij.

Buiten zit Bronno te genieten van het goede leven. Terwijl Bas naast hem werkt zit Bronno op zijn scootmobiel met één been in de lucht. Het zonnetje schittert op zijn gezicht. Kletsen en mopperen... Dat kan Bronno wel weten we inmiddels. Ook Bjorn en Rob raken er niet over uitgesproken. Zij bespreken de kwestie nog eens in de bar. Beide zijn het er over eens dat Bronno allerlei smoesjes gebruikt om iets maar niet te hoeven doen. ''Die man lult alleen maar'', zegt Rob niet veel later tegen Victoria tijdens het roken. Ze is het voor de volle 100% met Rob eens. ''Er klopt gewoon heel veel niet'', gaat Rob verder. Tegelijkertijd is Bronno aan het praten met Ivan over dat hij niks zou doen in Utopia. Ook dat gesprek is weinig interessant want Ivan gaat al snel roken. Hij liet in ieder geval weten dat Bronno zijn steentje moet bijdragen en moet helpen waar die kan. Bronno rijdt richting het weiland en neemt een kijkje bij de koeien. De koeien moeten nog even wennen aan het 'rare karretje' zoals Bronno het zelf noemt. In korte tijd heeft Bronno het voor elkaar gekregen om een belangrijk gespreksonderwerp te zijn in de loods.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.