Bronno probeert iedereen met respect te behandelen ~ Utopia Gekte

3/09/2016

Bronno probeert iedereen met respect te behandelen

''Dan zit je misschien in het verkeerde programma''

Om vijf voor half zes zien we Bronno, Gabriëlle en Rowena in de keuken. Bronno laat weten dat Gabriëlle een lieve glimlach heeft, maar dat dat niet wil zeggen dat hij meteen wat van haar wil. Hij heeft niet het idee dat hij vrouwonvriendelijk is geweest. Hij probeert iedereen met respect te behandelen. Rowena heeft het ook niet zo ervaren. Bronno laat weten dat hij het ook bij Ramona gedaan heeft en bij Victoria heeft hij ook een opmerking gemaakt in die trant. ''Ik heb wel het idee dat ik een redelijke kijk in de keuken heb van de vrouwen en daardoor elke vrouw op een andere manier benader. Ik vind het juist leuk om de vrouwen ook een goed gevoel te geven. Daarom schrok ik net even'', aldus Bronno. ''Ik snap dat het confronterend is ja'', reageert Rowena. ''Kwam dat op nadat ik met jullie allebei wou trouwen'', vraagt Bronno. ''Je maakt wel vaker opmerkingen en ik weet niet of iedereen ze kan handelen'', laat Gabriëlle weten. Bronno laat weten dat hij naar mooie ogen (Gina) nog geen opmerkingen heeft gemaakt. Daar is ze de persoon ook niet voor. Gabriëlle vraagt er op een bepaalde manier om vind hij. ''Daar sta je open voor'', aldus Bronno. ''Ik vraag er niet om hoor. Ik kan het handelen'', antwoord Gabriëlle. Bronno weet dat als Gabriëlle het niet waardeert of dat als hij in haar aura staat ze hem ook wegduwt. Dat accepteert, waardeert en respecteert hij ook. Vervolgens maakt hij weer een vreemde opmerking richting Rowena. Iets over dat ze hebben liggen wippen op de trampoline. Als er weerstand komt van de dames zegt hij dat hij expres wilde kijken hoe ze er op zouden reageren.

Om vijf over half zes zien we dat de halal slager weer vlees is af komen leveren. In de keuken gaat niet veel later het gesprek weer verder. ''Hoe meer opmerkingen hoe meer het een compliment is. Hoe meer opmerkingen ik maak, hoe vertrouwder ik me bij je voel'', aldus Bronno. ''Heb ik weleens een opmerking gemaakt die negatief overkwam? Ik snapte je vraag wel hoor'', laat Bronno weten. ''Als je een opmerking maakt waarvan ik niet gediend ben zal ik het tegen je zeggen'', aldus Gabriëlle. Bronno vind het jammer dat er niet nog meer vrouwen in zitten. ''Dan zit je misschien in het verkeerde programma. Misschien moet je dan in de Playboy mansion'', reageert Gabriëlle. ''Ik vind het wel gezellig met jullie. Ik heb ook heel veel gewoon maatjes. Vriendinnen. Ik kan ook prima met vriendinnen in één bed liggen. Ik heb ook ex vriendinnen waarmee ik nog goed door één deur kan. Naast elkaar slapen zonder dat we wat doen'', laat Bronno weten. Voor de rest is het rustig in Utopia. Om zes uur zien we Dominique en Bas op elkaar liggen in de caravan terwijl ze een tekst van een papiertje doornemen.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.