Bronno peilt interesse bij Dominique voor zijn plan. ~ Utopia Gekte

3/07/2016

Bronno peilt interesse bij Dominique voor zijn plan.

Luxe paarden en werkpaarden.

We waren kort enthousiast over Bronno en Bas, maar dat enthousiasme is als sneeuw voor de zon verdwenen. Michael past ook wel bij dit rijtje trouwens. Beneden zijn een aantal mannen hard aan het werk. Ze slopen de verrotte vloeren, balken en alles wat er nog meer weg moet. Soms met bruut geweld, soms met enige vorm van intelligentie. Het schiet in ieder geval aardig op. We schreven eerder vanochtend dat Bronno ook aan het werk is gegaan. Dat was echter maar van korte duur. Inmiddels zit hij met zijn scootmobiel in stilte in de zon. Ergens achter op het terrein in de buurt van de kas. Ook Bas en Michael hebben het voor nu alweer opgegeven om te werken. Zij zijn hem naar boven gesmeerd, de vide op. Daar waar alle vrouwen gezellig zitten te kletsen, make-uppen en post lezen. Tja... Je hebt werkpaarden en luxepaarden hé.

Dat is meteen een bruggetje naar de vrouwen. Ik weet nog goed hoe zij enige tijd geleden aan het strijden waren voor gelijke rechten. Of tegen feminisme. Of dat ze mannen niet nodig hebben. En nog meer van dit soort maatschappelijke onderwerpen. Ondertussen laten ze nu wel de mannen al het zware werk doen om vervolgens over drie weken als eerste onder de douche of in het bad te springen. Je zou denken dat ze op mijn minst met een bezem aan de slag kunnen gaan. Of koffie rond kunnen brengen. Ik kan hier nog een heel lang klaagverhaal van maken, maar ik lees liever in de reacties hoe jij er over denkt. Misschien heb ik het wel helemaal bij het verkeerde eind. :-) Bronno en Dominique genieten van een kopje koffie in de zon, maar dit is verder niet meer te zien op de streams.

Dat Rowena en Ramona even niks doen is wel te begrijpen. Zij hebben net post gekregen en willen dat natuurlijk allemaal lezen nu. Bij Ramona zien we enkel vreugde, maar bij Rowena wisselt het nogal. Het ene moment is ze erg blij en gelukkig en het andere moment begint ze te snikken. Vooral de post van Barry raakt haar, gelukkig op een positieve manier. Ze zegt dat hij streng is voor haar, maar dat hij tegelijkertijd vind dat ze het heel goed doet. Ook hebben hun vogels eitjes gekregen en heeft hij een heel nieuw hok gebouwd voor de vogels. ''Hij is echt goed bezig. Hij mist me wel heel erg''.

Als we Bronno en Dominique wel even te zien krijgen is het triest gesteld met Bronno. Hij heeft iets bedacht en vraagt zich af of Dominique daar voor in is. Wat precies? Met een huidskleurig onderbroekje in het bos gaan zitten om net te doen alsof ze aan het poepen is. Een rol wc-papier aan een takje er bij om het extra geloofwaardig te maken. Het bovenlichaam hoeft niet ontbloot vertelt hij er voor de duidelijkheid even bij. Dominique is niet enthousiast. ''Zo wil ik mijzelf hier niet neer zetten''.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.