Bronno over 2 weken weer weg uit Utopia? ~ Utopia Gekte

3/03/2016

Bronno over 2 weken weer weg uit Utopia?

Ivan is klaar met rottige kut opmerkingen.

Het wel en wee in Utopia. Hoe staat het er op dit moment voor? Bjorn en Ivan hebben elkaar toch nog even gesproken. Ivan geeft aan klaar te zijn met de 'rottige kut opmerkingen' die worden gemaakt. Volgens Bjorn komt dat van twee kanten, al is Ivan het daar niet mee eens. ''Wat moet ik er mee'', vraagt Ivan zodra Bjorn aangeeft tenminste zijn excuses te hebben aangeboden. Erg vlekkeloos verloopt het gesprek dus niet. Voor nu komen beide heren er niet uit. Bjorn vreest weer 'dood te zijn' en 'niet meer te bestaan'. Oftewel, dat Ivan hem gewoon weer gaat negeren. Of dat zo is zal de tijd ons leren. Ivan heeft in ieder geval geen tijd voor lange gesprekken op dit moment. Er moet nog flink wat werk worden verricht buiten voordat het er toonbaar uit ziet. Op dit moment zijn de paden grotendeels al zichtbaar (zie foto). De stukken zonder stenen worden bezaaid met graskiemen. Er is zo hard gewerkt dat één van de kruiwagens het zelfs bijna begeeft. Door het gewicht van alle stenen elke keer gaat de kruiwagen kapot.

Wat ook opvalt op het terrein is een klein detail van Michael. Hij heeft inmiddels de regenboogvlag gehesen. De vlag heeft alleen 2 kleuren meer dan de welbekende regenboogvlag. En er staat 'peace' op. En Bronno... Ja.. Bronno... Hij zit er serieus over na te denken om over 2 weken alweer te vertrekken. Dominique geeft aan dat wel lullig te vinden voor Simone. Maar goed, het is wat het is. Eerst zien en dan geloven. Bronno vertelt verder aan Michael met een aantal dilemma's te zitten die hij nog niet wil uiten. ''En ik kan het ook nog niet uiten. En dat is dat ik kennis...'', vertelt Bronno waarop we een streamlock krijgen. ''Ik ben al verder gegaan dan ik wilde. Ik heb al twee keer mijn stem verheft. Dat is voor mij jongen.. Je moest eens weten. Normaal zou dat na 2 uur al gebeurd zijn. Ik ben hier voor mij zelf. Ik ga wel alleen naar buiten. Maar ik weet zeker dat er na een week al mensen zijn die ik daar buiten ook wil zien nog. Stel jij gaat op de Gay Parade op een boot varen, dan bellen we wel even om te kijken of er nog plek is. Ik ben hier niet om te hakken. Wat niet is kan nog komen...'', is het laatste wat we Bronno horen zeggen. De regie wisselt naar Bas die een sigaret aansteekt. Verder... Wandelt Victoria met pony Sascha. Drinkt Bas een biertje bij zijn peuk. Drinken Rob, Benjamin en Bjorn ook een biertje. En zien we Michael en Bronno op de achtergrond wel verder praten, maar mogen we het gewoon niet meer volgen.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.