Bronno moet zijn tegenslag verwerken. ~ Utopia Gekte

3/09/2016

Bronno moet zijn tegenslag verwerken.

Gewerk en gemopper.

Bronno kijkt sip en teleurgesteld. Zijn kunstproject lijkt niet te worden gewaardeerd door zijn medebewoners. En blijkbaar trekt Bronno zich daar wat van aan. Een beetje bedroefd staart hij voor zich uit, na weer een kort gesprekje met Cees.

''Ik wil iets doen voor ons allemaal. Ik ben ook een keer weer weg en dan is het grappig als dat ding er nog staat'', zei Bronno. ''Nee, jij vind het grappig. Voor mij hoeft het niet'', besloot Cees. ''Het blijft kunst toch. Er hangen hier ook schilderijen. Een heleboel vinden ze wel mooi en een heleboel vinden ze niet mooi'', beredeneerde Bronno. Cees reageerde er niet echt op en ging zijn tanden poetsen. ''Zo, weer een schoon bekkie''. En daar moet Bronno het maar mee doen. Wat hij dan wel gaat doen? Geen idee. Hij moet deze tegenslag eerst even verwerken zo te zien. Zijn hondenhok voor zijn scootmobiel lijkt er niet te komen. Niet omdat het niet mag van zijn medebewoners, maar omdat ze het alleen liever niet bij de ingang van de loods hebben.

Andere bewoners zijn wel hard aan het werk in Utopia. Mannen Ivan, Rob en Benjamin werken nog steeds aan de vloer van de badkamer. Er zijn al flink wat platen weggehaald. En nu zijn ze nog meer aan het wegzagen. Cemal heeft even pauze want hij zit in de kappersstoel bij Gina. Buiten op het rokersbankje is Victoria aan het mopperen tegen Dominique. Ze stoort zich aan bepaalde dingen waar op bezuinigd zou kunnen worden. ''Ik zou ook mijn wc-papiertje twee keer kunnen omdraaien''.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.