Bronno moet vriendelijker en respectvoller naar de vrouwen zijn ~ Utopia Gekte

3/23/2016

Bronno moet vriendelijker en respectvoller naar de vrouwen zijn

Post voor Cees en Bronno

Vandaag is rustig van start gegaan met Rowena die om tien voor acht al bij de koeien in de stal te vinden was. Victoria zien we ook vroeg uit bed. Zij maakt om half negen de bar schoon. Tien minuten later zien we Benjamin, Cees en Gert-Jan op het rokersbankje. Cees denkt vandaag zijn post te krijgen. En inderdaad om tien voor half tien zit Cees met een stapel post op bed. ''Opa Cees'. Daar ga ik mee beginnen''. Om half tien zien we dat Dominique en Bas ook weer wakker zijn. Het gordijn waardoor ze de hele nacht privacy hebben gehad is eindelijk weer weg. Cees leest in stilte zijn post en laat soms wat los. ''Prachtige brief Nadine. Fantastische brief meid, heel lief. We raken er weer ontroerd van''. Hij mompelt nog meer, maar dat is over het algemeen onverstaanbaar. ''Echt geweldig. Super''. Cees besluit tussendoor even een sigaretje te gaan roken en dan zien we dat Bronno ook post heeft ontvangen. Hij leest zijn post in de horeca keuken en laat meegestuurde foto's aan Bas zien. Bronno laat aan Gabriëlle weten dat zijn moeder hetzelfde zegt als Gabriëlle. Over vrouwen. Hij heeft mooie realistische post gekregen wat per week is geschreven. Hij moet wat vriendelijker en respectvoller naar zijn medebewoners zijn. Vooral naar de vrouwen. Cees is niet veel later weer terug bij zijn post. Hij drukt wat kusjes op de brieven en leest in stilte verder.

Om half elf zien we dat Rob een mailtje binnen heeft gekregen over de poll. Het verdween weer snel uit beeld. We zagen alleen staan dat Bjorn heel hard gaat en dat ze het daarom niet vertrouwen. Victoria snapt er helemaal niets van. ''Dat zou wel heel triest zijn''. Cees zag vanochtend al dat Bjorn bovenaan staat vertelt Benjamin. Volgens Benjamin is er zoveel gestemd dat ze denken ''dit klopt niet meer''. Rob kreeg een mailtje dat ze denken dat de poll gehackt is. Benjamin laat weten dat het volgens Cees ook niet kon. In een nacht meer dan 30.000 stemmen erbij. ''Anders zeggen we dat ze het dan maar met zijn drieën mogen doen. Het gaat om See us. Als we gehackt zijn gaat het sowieso nergens meer om'', aldus Victoria. Bjorn word er bij gehaald en krijgt ook te horen over het mailtje. Bjorn zegt dat het een te grote grap is. ''Jouw vrienden uit Bodegraven zijn flink bezig hé'', kwam Cees gister al tegen Bjorn zeggen. ''Ben je echt serieus Cees'', zou Bjorn gereageerd hebben. ''Er klopt in ieder geval geen reet meer van. Niks meer van'', zou Cees gezegd hebben. Want tja als hij niet meer bovenaan staat klopt het niet natuurlijk ;). Bjorn vind het te triest voor woorden. ''Hij was helemaal gepikeerd'', laat Rob weten. ''Het is in ieder geval zeker dat er geen meter van klopt'', zou Cees gezegd hebben volgens Bjorn.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.