Bronno: ''Ik kan elke vrouw versieren die ik wil'' ~ Utopia Gekte

3/01/2016

Bronno: ''Ik kan elke vrouw versieren die ik wil''

''Een vrouw hoort haar plek te kennen''

Om elf uur zien we Gabriëlle met Bronno praten. ''Hoe gaat het'', vraagt ze. ''Slecht, omdat ik aan thuis moest denken'', laat Bronno weten. ''Reality slap. Dat hoort er bij'', reageert Gabriëlle. Ze denkt dat Bronno een lieve man is. Als Ivan er bij komt staan wil Bronno hem meteen wat vragen. Hij wil dat het raam 's avonds wat open gaat op de kamer. ''We kunnen het proberen'', reageert Ivan. Bronno wil ook een ander bed. Misschien dat iemand het bed van Wim nog wil hebben en anders lijkt hij er andere plannen mee te hebben. Als Ivan weer weg is gaat het gesprek tussen Bronno en Gabriëlle weer verder. ''Ben je verleid of getriggerd door me'', wil Bronno weten. ''Nee, maar ik vind je wel leuk'', reageert Gabriëlle. ''Dan is het begin er'', volgens Bronno. Als een vrouw hem niet leuk vind dan zorgt hij ervoor dat ze hem wel leuk gaat vinden. ''Ik kan elke vrouw versieren die ik wil'', aldus Bronno. ''Versieren is één, krijgen is twee'', reageert Gabriëlle. ''Waarom beslis jij hoe vrouwen... Hoezo'', vraagt Gabriëlle. ''Word je snel verliefd?''. Bronno zegt van niet. ''Wat is je type vrouw'', vraagt Gabriëlle verder. ''Die bestaat niet. Alle vrouwen. Het gaat om innerlijk, persoonlijkheid. Het totaal plaatje'', antwoord Bronno. Gabriëlle denkt dat Bronno charme heeft. ''Heb je veel relaties gehad'', wil ze weten. ''Wat is veel? Ik heb niet veel lange relaties gehad'', antwoord Bronno.

''Heb je weleens een gebroken hart gehad'', vraagt Gabriëlle. ''Ja'', Bronno kan er alleen niet echt op ingaan hier. De laatste voor hij Utopia in kwam. Dat was ook de eerste keer dat hij aan de kant gezet werd. Dat deed ze terwijl ze nog verliefd op hem was. Er was niks mis met hem, maar toch moest ze hem aan de kant zetten. Hij doet wat geheimzinnig, maar het lijkt met kinderen te maken te hebben. De twee praten nog een tijdje door. ''Ik kan een vrouw strelen met mijn handen op mijn rug'', laat Bronno even later weten. ''Je lijkt wel een acrobaat'', reageert Gabriëlle. Utopia is niet echt een plek waar hij lekker zijn gang kan gaan. Hij houd niet van vrij simpel en onder een dekbedje. Al blijft Utopia een familie programma dus als hij alle dekens van zich af zou gooien zouden ze het toch niet uitzenden denkt hij. Gabriëlle constateert dat hij dus nooit gebrek heeft gehad aan vrouwelijke aandacht. ''Je bent bijdehand en ook brutaal'', vind Gabriëlle. ''Nee, ik ben lief en sociaal'', laat Bronno weten. ''Een vrouw hoort haar plek te kennen'', laat hij weten. ''Ik bepaal zelf mijn plek'', reageert Gabriëlle. Gabriëlle vind het leuk om met hem te praten. Bronno vraagt ook aan haar (Net zoals eerder bij Dominique) of er een grens zit qua leeftijd. Een grens tot wanneer ze op een man kan vallen. ''Ja'', reageert Gabriëlle. Bronno lijkt dat maar onzin te vinden. ''Waarom is er überhaupt een leeftijd'', aldus Bronno. Ze discussiëren nog even lekker verder.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.