Bronno: ''Ik ben de enige die de hele dag staat te boenen'' ~ Utopia Gekte

3/25/2016

Bronno: ''Ik ben de enige die de hele dag staat te boenen''

''Die jongen gaat zo op zijn bek als hij buiten komt''

Om kwart over één zien we Bronno en Rob in een discussie. Rob spreekt Bronno aan op iets wat hij gedaan zou hebben, maar Bronno ontkent. Na een paar woorden heen en weer rijd Bronno weg. ''Niet meer doen'', roept Rob hem na. ''Are you the boss'', vraagt Bronno. ''Met dit soort dingen wel'', antwoord Rob. Bronno zien we op zijn scootmobiel door het bos rijden en dan merken we ook op dat de markt kramen er al staan. Bronno stopt voor Le Luifel en gaat voor de deur staan om met Gina te praten Hij vraagt hoe het gaat in Le Luifel om vervolgens op Cees stijl te vertellen wat er zojuist gebeurd is. ''Ik kreeg dingen in mijn schoenen geschoven. We hebben een nieuwe leider hier. Rob''. Het zou gaan over Cemal die een man uitgenodigd had vanwege het zwembad. Bronno voelde nattigheid en dacht ik wil hier wel bij blijven. Die man vertelde mooie verhalen en zou iets sturen en iets weg zetten. Benjamin zei 'als je een doos krijgt is het gewoon een proefpakketje. Dat kan je gewoon gebruiken''. Bronno kreeg een mail en heeft die aan Victoria gegeven en nu komt Rob op hoge poten naar hem toe dat hij het niet meer moet doen. ''Hoe is dat nou''. Hij probeert naar eigen zeggen de boel te redden, legt het bij Victoria neer en dan dit. Ook meld hij nog even dat Rob met vieze kratten aan kwam waar hij de friet in wilde doen. ''Die moeten eerst schoongemaakt worden. Ik sta voor je product hoor schat'', aldus Bronno. ''Ik ook'', reageert Gina.

''Ik kan daar zo slecht tegen als mensen zo naar je toe komen. Mij op mijn vingers tikken 'moet je niet meer doen'. Die markt mensen zaten er bij van de poffertjes. Ik denk ik geef hem toch maar een veeg terug, mijn bloeddruk ging omhoog''. Bronno vertelt dat hij maar twee producten open heeft gemaakt, dus die andere twee kunnen gewoon terug. Dan ben je misschien 10 euro kwijt. ''Dan denk ik flikker op met je zooitje. Ga lekker op bed liggen. Ik ben de enige die de hele dag staat te boenen'', aldus Bronno. ''Maak je niet druk'', adviseert Gina. ''Ik maak me wel druk, dan is het er uit'', antwoord Bronno. ''Het is altijd goed om even te ventileren'', aldus Gina. ''Heb je dan echt niet door dat je zo niks bereikt, het alleen tegen je werkt'', vraagt Bronno zich af. ''Wat mooi is. Alles is op beelden dus hij kan alles terug zien'', laat Gina weten. ''Die jongen gaat zo op zijn bek als hij buiten komt. Hij denkt dat hij hier de regelneef is'', aldus Bronno. Voor de rest zien we dat Bas en Dominique druk bezig zijn in de kas en Bronno klaagt niet veel later ook in de keuken tegen Gert-Jan nog maar even over de woordenwisseling met Rob.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.