Bronno: ''Hij doet het zelf niet, maar dringt het wel op'' ~ Utopia Gekte

3/31/2016

Bronno: ''Hij doet het zelf niet, maar dringt het wel op''

Cadeaus voor Rowena

Om vijf over half vijf is het bezoek van Rowena nog steeds te volgen op de stream. ''Hoe voelde je je toen ik kwam'', vraagt Barry doelend op zijn bezoek aan het hek van laatst. Gelukkig, maar ook droevig, laat Rowena weten. Barry weet niet of Rowena het volhoud. ''Je geeft het gemis een plekje omdat je verder moet'', legt Rowena uit. Ze mist hem wel, maar op het moment dat ze dan ''poppetje'' hoort en ze heeft hem drie maanden niet gehoord dan gaat er van alles door haar heen. Ze is hartstikke blij, maar het is heel gek. Ze wil daar zijn, maar kijk wat ze thuis heeft. ''Niet veel meer, ik heb alles weg gegooid'', grapt Barry. Er volgt een streamlock. ''Je wil me aanvallen'' En weer een streamlock. Als we weer beeld hebben lachen ze en word er gekust. ''Boeboe ken je me nog'', praat Rowena tegen haar kat. ''Ze is boos op je. Je hebt de kudde verlaten'', grapt Barry. ''Geniet je wel een beetje'', vraagt Rowena. ''Jazeker'', antwoord Barry. Ook laat hij aan Ramona weten dat Ramona en Megan leuk waren samen. ''Ja, maar hij kon echt niet meer'', antwoord Ramona. Uiteindelijk verdwijnt het bezoek uit beeld.

Om vijf uur zien we Ramona koken, maar Cees bemoeit zich er weer mee. Hij mompelt dat ze net zo goed een brood dag kunnen doen vandaag, en dat hij eens gekookte aardappelen wil in plaats van rijst of pasta. ''En dit kan ook op''. Er volgt een streamlock. ''Hij doet het zelf niet, maar dringt het wel op'', horen we Bronno vervolgens zeggen. Want Cees kan zelf ook aardappelen maken op de dag dat hij kookt. Bronno helpt Ramona. Hij vertelt haar hoe ze de witlof kan maken nadat ze hem er naar heeft gevraagt. Ze wil de witlof in de oven doen met kaas. Om vijf uur komt er een vriendinnetje van Rowena binnen met een baby. Ze kwam later zodat ze niet lang met de baby hoefde te wachten buiten het terrein. Dat hoorden we Barry eerder al vertellen. ''Hij lijkt echt op jou, precies op jou. Te grappig'', vind Rowena. Niet veel later krijgen we Cees en Ramona weer in beeld in de keuken. Cees wil weten hoe Ramona het gaat doen. Hij maakt de witlof weleens met bruine suiker. Ramona wijst Cees op iets wat over is. Als hij het zo wil, dan maakt hij zijn eigen portie met bruine suiker. Om tien over vijf zien we op de achtergrond dat Rowena cadeaus krijgt. Het bezoek word alleen nog steeds ''buiten beeld'' gehouden. Om kwart over vijf krijgen we ze heel even in beeld. Dan zien we dat Rowena bloemen heeft gehad. ''Dankjewel papa en mama. Ik heb jullie gemist'', horen we haar zeggen net voordat ze weer uit beeld verdwijnt en we weer wat anders te zien krijgen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.