Bronno heeft hemel en aarde moeten bewegen en gedreigd met een vertrek ~ Utopia Gekte

3/17/2016

Bronno heeft hemel en aarde moeten bewegen en gedreigd met een vertrek

Zijn doekoes op het spel gezet

Niet alleen Gina spreekt Bronno aan. Ook Dominique voert toch nog maar even een gesprek met hem. ''Ik zat hoog in mijn emotie nadat ik te horen kreeg dat er twee wanden uit moesten. Ik snap waarom, daar sta ik ook achter, maar voor ze begonnen zei ik 'geef het, zeg het'. Ik vraag me af waarom op deze manier en niet voordat ze begonnen. Nu moet er iets afgebroken worden en opnieuw gedaan worden terwijl je vanaf het begin al wist dat dit er aan zat te komen'', aldus Dominique. ''Voordat ze begonnen heb ik al gebruld dat ik er bij betrokken wou worden. Vanaf dat ze begonnen heb ik de hele tijd gebruld 'dit gaat niet goed komen'', laat Bronno weten. ''Dat is niet waar. Je zei 'dit is niet invalide vriendelijk'. Toen zei ik 'trek je mond open' en toen zei jij 'nee dat heeft geen zin meer' en nu moet het terug gedraaid worden'', aldus Dominique. ''Ik heb hemel en aarde moeten bewegen en gezegd 'anders ben ik weg'. Mijn doekoes op het spel gezet. Dus pas op wat je denkt. Ik heb echt...'' Er volgt een streamlock.

Na de streamlock is het gesprek voorbij. Of toch nog niet. ''We zijn oké'', vraagt Dominique. ''Natuurlijk lieverd. Ik begrijp 1000% je gevoel. Ik zit hetzelfde. Ik deel je gevoel'', aldus Bronno. ''Dat wist ik dus niet'', laat Dominique weten. ''Dat zijn er veel meer die dat niet weten'', antwoord Bronno. Het gesprek eindigt en Bronno gaat maar weer verder met het dweilen van de horeca keuken. Om tien voor half zes zien we nieuwkomer Gert-Jan zijn kast inruimen. Hij gaat slapen in de slaapkamer waar Cees en Cemal ook slapen en waar Dominique's bed staat. Op de andere stream zien we dat Dominique en Bronno weer in gesprek zijn. ''Dat hij het niet op die manier op pakt. Hij heeft helemaal geen enkele...'', begint Bronno, en weer volgt er een streamlock. We mogen het blijkbaar niet horen wat Bronno allemaal te zeggen heeft. ''Waar ik in gevangen zat al dagen'', horen we Bronno zeggen als we weer beeld hebben. ''Dat snap ik nu'', reageert Dominique. Voor de rest is het rustig in Utopia. Om kwart over zes zien we Rowena koken en om tien over half zeven kunnen de bewoners weer eten. Om tien voor acht zien we wat mensen het terrein op komen. ''Hier staat de wip camper'', horen we één van de mannen zeggen. ''Het is wel mooi afgewerkt nu'', reageert een dame. Rowena en Rob ontvangen de gasten en vervolgens worden de bezoekers binnen ook nog begroet door Victoria, Gabriëlle, Gina en nog meer bewoners. Het is niet duidelijk waar de mensen voor komen. Er schijnen vanavond weer wat B&B gasten te zijn en deze avond is er ook ''spoken word''. Dus het zou voor beiden kunnen zijn.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.