Bronno erkent te snurken als een bouwbedrijf. ~ Utopia Gekte

3/02/2016

Bronno erkent te snurken als een bouwbedrijf.

Rowena en Ivan werken door.

Ideale schoonzoon Cemal wast netjes zijn troep af na het ontbijten. Ook het afdrogen en opruimen is Cemal niet vies van. Dat zal Cees vast gelukkig stemmen zodra hij dit spektakel in levende lijve aanschouwt. Helaas komt hij de keuken pas in lopen wanneer Cemal net klaar is. En op dat moment begint Bronno aan het bereiden van zijn ontbijt. ''Welkom in de loods'', zegt Cees tegen Bronno vanwege alle snurkgeluiden vannacht. Hij verontschuldigt zich vervolgens voor zijn gesnurk terwijl hij daar niks aan kan doen. Enfin, er zijn meer sensationele dingen te beleven! Een kip legt een ei, en dat ei komt uiteindelijk uit. Dat moment is bijna aangebroken denkt Rowena. De regie laat het ei enige tijd goed in beeld zien samen met de kip. (Zie foto 2) Er gebeurt alleen niks... Dat betekent niet dat Rowena de handen niet meer uit de mouwen steekt. Samen met Ivan werkt ze hard door om de stal weer op orde te krijgen.

Iets later aan de ontbijttafel zit Bronno aan zijn ontbijt en leest Michael de krant. Ze hebben het over van alles en nog wat. Bronno wil graag een aquarium neerzetten in de loods die hij 'de enige televisie in Utopia' noemt. Hij vergelijkt het met het programma Sea Life van National Geographic en weet zeker dat mensen 's avonds ''voor de buis'' gaan zitten. Michael vind het een prima idee zolang Bronno het onderhoud maar op zich neemt. Bronno blijft maar praten, praten en nog eens praten over van alles en nog wat. Hij begint ook weer over zijn gesnurk van vannacht. Hij vergelijkt het met een bouwbedrijf. Er zouden geluiden uit hem komen die niks met snurken te maken hebben. Zoals shovels, graafmachines en ga zo maar door. Benjamin zou er aan wennen binnen een week en dat gelooft Bronno niet. Daarom schijnt hij een weddenschap te hebben gesloten met hem. Ondertussen zijn Ivan en Rowena na een uur werken klaar in de stal. Ze wandelen weer terug naar de loods.Achter de computers zien we Benjamin, Gabriëlle en Victoria. Cees - die per se meer computeruren wilde - hebben we vandaag nog niet zien computeren tijdens zijn ingeroosterde uren.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.