Bjorn ziet weinig in de nieuwkomer. ~ Utopia Gekte

3/03/2016

Bjorn ziet weinig in de nieuwkomer.

Smiespelen en stiekem gedoe.

Bjorn heeft een klein onderonsje met Rowena. Het gaat over Bronno. Bjorn is niet te spreken over de nieuwkomer. ''Hij zegt het ene ding en doet het andere. Ik zie het gewoon niet'', horen we hem fluisteren. Hij zei nog meer, maar het was onverstaanbaar. Bronno staat een paar meter achter hem dus hij moest echt zachtjes fluisteren. Rowena geeft aan dat hij er pas een week in zit en dat Bjorn hem tijd moet gunnen. Dat doet hij naar eigen zeggen ook wel, maar toch ziet hij niks in Bronno. En Bjorn geeft aan erg benieuwd te zijn naar de mening van zijn medebewoners. Voordat we het weten is het onderonsje alweer afgelopen. Maar we weten nu in ieder geval hoe Bjorn er over denkt.

Door met de sporters. Gina en Cemal zijn het meest enthousiast. Zij lopen direct met Arjuna mee naar de gym. Rowena komt ietsjes later en is ook enthousiast. Michael En Ramona volgen als laatste. Gearmd wandelen ze naar het weiland en Michael zegt dit voor Ramona te doen. ''Ik steun jou''. Ook grapt hij dat ze is afgevallen omdat hij met haar sport. Anders zou ze niet gaan sporten, maar dat ontkent ze. De echte 'coach' van Ramona - dat is Bas geloof ik - ligt nog in bed. Dus daar heeft Michael ook wat op aan te merken.

Binnen in de loods fantaseert Bronno vooral verder over wat hij wil aanschaffen. Naast een Rolls Royce bed heeft hij nu ook behoefte aan een roeimachine. ''Ik slaap prima, maar ik kom zo stijf mijn bed uit'. Gecombineerd met sporten hoop ik in ieder geval dat ik euhh... Ik heb een spierverslapper genomen'', vertelt Bronno aan Cees. Cees vraagt aan Bronno welk bed hij dan thuis heeft nu. Bronno geeft aan verschillende bedden te hebben en nog zoekende is. Thuis heeft hij geen waterbed, maar als we hem mogen geloven wel andere 'dure merken' en goede bedden. Nu wil hij dus een waterbed, maar het nadeel is volgens hem dat je in de zomer dan in een warm bed stapt. Hij herhaalt nog eens dat het door zijn zwaarlijvigheid komt dat hij zo slecht slaapt. Om in Cemal zijn woorden te spreken: Afvallen?

Cees blijft doorvragen en Bronno valt steeds meer door de mand. Het is hilarisch om te volgen eigenlijk, complimenten voor Cees. Het waterbed blijkt al 10 a 15 jaar geleden te zijn verkocht. ''Maar je hebt zoveel gewisseld de laatste tijd zeg je net'', merkt Cees op. Er volgt weer een heel verhaal van Bronno en Cees zien we kijken zo van 'het zal allemaal wel, lul maar een eind weg'. Ze beginnen wat te smiespelen want Cees weet meer dan Bronno. Het een en ander schijnt nogal moeilijk te zijn vanwege regels van 'achter'. Ze schrijven wat dingen naar elkaar toe op een briefje en de regie wisselt naar andere bewoners. ''Dat weet ik. Ik heb er al het een en ander over gehoord'', horen we Bronno nog zeggen. Cees lijkt er een hard hoofd in te hebben dat zo'n bed er gaat komen. En als die er komt wil hij er zelf ook wel eentje. We gaan het zien... Bronno heeft er alle vertrouwen in dat dit goed gaat komen. Bas en Dominique komen om 09:45 ook hun bed maar eens uit.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.