Bjorn vergelijkt Gert-Jan met Giorgio qua presenteren ~ Utopia Gekte

3/18/2016

Bjorn vergelijkt Gert-Jan met Giorgio qua presenteren

Door werken tot diep in de nacht

Deze avond is er weer het een en ander gebeurd. Het was namelijk de Spoken word avond waarbij Gabriëlle, Victoria en Benjamin gedichten voor gingen dragen waaronder gedichten uit hun nieuwe bundel ''gebundelde krachten''. Nieuwkomer Gert-Jan opende de avond om tien over acht. Hij doet dat goed en leuk. Hij gedraagt zich als een echte verkoper, presentator en gastheer. Tussendoor neemt hij namelijk ook nog snel wat jassen aan en regelt hij drinken voor gasten die tussendoor nog arriveren. Als Gert-Jan zijn zegje gedaan heeft en de bundel ''gebundelde krachten'' meerdere keren heeft aangeprijst gaat de avond van start. Victoria, Benjamin en Gabriëlle dragen natuurlijk gedichten voor, maar ook Cees leest een gedicht op. Het gedicht dat Victoria ooit voor hem geschreven heeft en Gina leest een gedicht van Mark voor wat hij haar met Valentijnsdag gegeven heeft.

In de pauze om tien over negen laat één van de bezoekers aan Gabriëlle weten dat ze veel op de vide liggen. Gisteren ook en dat dat niet leuk is voor de kijkers. Ze mist een beetje de creativiteit die er eerst was. Dan zat de een te schilderen en de ander armbandjes te maken enzovoort. De vrouw laat ook nog snel weten dat ze wel een sleutelhanger van Dominique wil kopen. Niet veel later gaat de avond weer verder. Er is ook een zanger die wat liedjes laat horen terwijl hij op zijn gitaar speelt en ook Rowena doet weer een optreden en zingt haar nieuwe single ''Gebed zonder end''. Naast dat nog wat Utopianen zoals onder andere Ramona nog een gedicht hebben voorgedragen zien we wat bezoekers dat ook doen. Na afloop van de avond zien we Bjorn om tien voor elf even met Gert-Jan praten in het kantoortje. Bjorn vergelijkt Gert-Jan met Giorgio qua hoe hij presenteert. Bjorn is zelf heel anders in presenteren. ''Ik ben heel anders. Gecontroleerd''. Rob, Benjamin, Bas en Cemal zijn al snel weer verder gegaan met klussen want er moet nog veel gebeuren aan de badkamer. Om kwart over twee 's nachts staan ze nog steeds te klussen. Als de bewoners over een paar uur weer ontwaken krijgen we vast van Cees te horen dat hij slecht geslapen heeft vanwege alle geluiden.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.