Bjorn ontvangt liefdesverklaring van bezoekster ~ Utopia Gekte

3/20/2016

Bjorn ontvangt liefdesverklaring van bezoekster

''Als je iemand echt leuk vind moet je er voor gaan''

Tijdens elk feest zijn er wel vrouwelijke bezoekers die interesse hebben in de mannelijke Utopianen en soms duiken ze er zelfs mee de bosjes in. Dit feest is het tot nu toe netjes gebleven. Er is alleen wel een dame die interesse in Bjorn heeft. Bjorn laat nog snel aan iemand weten het vervelend te vinden dat mensen helemaal hotel de botel naar Utopia komen en dat hij ze dan teleur moet stellen. Vervolgens gaat hij met een bezoekster naar buiten. Het meisje wil namelijk even iets met Bjorn bespreken, maar ze vind het ongemakkelijk omdat ze een microfoontje om heeft en iedereen mee kan luisteren. Vanaf het begin dat ze het programma bekijkt.... Er volgt een streamlock. Vanaf dat ze Bjorn in Utopia zag dacht ze ''dat is wel een leuke jongen''. Maar hij zit in Utopia dus wat moet ze er van denken. De eerste keer dat ze met Ramona een theater workshop had toen wist ze niet wat ze er van moest denken. Ze hadden toen de hele tijd oogcontact en hij kwam naast haar zitten. ''Niet dat ik er wat achter zoek''. Haar zwager keek mee en toen ze wegliepen zou Bjorn wat tegen Rob gezegd hebben. Bjorn zegt dat nog wel te weten. Hij zei ''leeftijd maakt niks uit'', denkt hij. Het meisje heeft iets anders te horen gekregen. ''Op zich wel een leuke meid, maar de leeftijd zit meer in de weg''. Met de markt ging ze naar Utopia toe om te kijken of mensen haar nog herkenden. Ze heeft er over na zitten denken en weet niet of ze het mag zeggen.... Er volgt weer een streamlock.

''Als hij dat zei, dacht ik dat vanavond misschien de aandacht naar me toe zou komen. Dat was aan het begin van de avond wel, maar toen kwam Loiza in beeld. Dat was duidelijk'', aldus het meisje. ''Loiza'', vraagt Bjorn. ''Dat model. HNTM. Toen heb ik de hoop laten vallen. [...] Het zal wel aan mij liggen. [...] Dat is de reden dat ik een vriendschapsverzoek op Facebook heb gestuurd. Ik vind je een hele leuke jongen. Dat wilde ik kwijt'', aldus de dame. Dat was bij Bjorn al wel een beetje duidelijk laat hij weten. Hij zit daar en kan niks, hij heeft er niks aan. Zolang hij daar zit kan hij er niks mee. Zo'n gesprek heeft hij naar eigen zeggen negen maanden geleden ook een keer gevoerd. ''O fijn'', reageert het meisje. ''Ik zit hier en kan niks. Het is niet handig. Hier heeft het allemaal geen zin'', aldus Bjorn. ''Dat had ik zelf ook wel in de gaten'', reageert de dame. ''Voor nu heeft het geen zin'', laat Bjorn weten. Hij probeert zich te beschermen, het heeft geen zin. ''Je ziet het aan Benjamin. Die heeft één meisje in zijn hoofd en krijgt het er niet uit en als je dat hier hebt is het fucked up''. Dat wil Bjorn dus voorkomen. En als Bjorn iets niet wil gebeurd het ook niet. Dat is ook de reden dat hij alleen nog maar gezoend heeft in Utopia. Er volgt weer een streamlock. ''Leeftijd is maar een getal. Dat zal nooit in de weg staan'', laat Bjorn weten. Het meisje is negentien, bijna twintig, vertelt ze. Het ding is gewoon dat Bjorn in Utopia is en er nik mee kan. Buiten ziet hij het allemaal wel. Dat ze hem een vriendschapsverzoek heeft gestuurd is alleen maar top en ze zien wel wat er... Hij komt er een keer uit en dan zien ze het wel.

Bjorn vraagt of ze nu teleurgesteld is. ''Nee helemaal niet'', antwoord de dame. Ze wilde praten en Bjorn wist al wat er ging komen. Hij is niet achterlijk en merkt wel het één en ander. Dat is goed want dan kan hij het haar vertellen. Het meisje zegt dat ze haar excuses gaat aanbieden voor haar ouders die meeluisteren. Ze is negentien, maar gedraagt zich naar eigen zeggen soms als een kind van vier, maar ook soms volwassener dan hoe ze hoort te zijn. Ze is misschien nog maar negentien, maar al in zoveel valkuilen gegaan. Ze heeft geen zin om weer in een valkuil te vallen. Haar zwager zei ''Bjorn vind je leuk''. Toen reageerde zij met: ''Doe niet zo stom, we hebben alleen maar naast elkaar gezeten'', maar volgens de zwager van het meisje zou Bjorn dat gezegd hebben. ''Dan krijg je invloed van iemand''. Ze heeft er over nagedacht en zich twee keer opgegeven om Utopia in te komen. Ze woont nog bij haar ouders. ''Dat is niet gek toch. Je bent nog maar negentien'', reageert Bjorn. Ze heeft een foto van zichzelf met Bjorn op de markt en heeft die als achtergrond op haar telefoon. Dat heeft volgens haar niks te betekenen, ze vind het gewoon een leuke foto. Ze wil deze avond ook weer met hem op de foto. Dat is traditie. ''Als je iemand echt leuk vind moet je er voor gaan''. Ze vind hem heel leuk dus daarom heeft ze hem een vriendenverzoek gestuurd. Ze hoopt na Utopia ook gewoon nog normaal contact met hem te hebben en dat ze gewoon vrienden kunnen blijven op die manier. ''De tijd zal het leren toch. Ik vind het in ieder geval cool dat je de ballen hebt en zegt 'ik wil even met je praten'', laat Bjorn weten. Volgens het meisje komt dat ook omdat ze een wijntje op heeft.

Bjorn is altijd eerlijk tegen iedereen en soms is dat niet leuk. Volgens de dame word je op tv sowieso bedrogen. ''Op tv laten ze mensen anders zien dan hoe ze zijn''. Ze is blij dat hij in ieder geval de tijd heeft genomen om met haar te praten. Dat geeft haar een fijn gevoel en ze gaan sowieso vanavond nog op de foto. Het gesprek eindigt als ze besluiten weer naar binnen te gaan.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.