Bjorn: ''Moet jij niet een beetje op dieet'' ~ Utopia Gekte

3/08/2016

Bjorn: ''Moet jij niet een beetje op dieet''

Streamlocks krijgen de overhand

Om half acht zien we Victoria in de kappersstoel zitten bij Gina. Gina is deze avond weer druk bezig om de kapsels van haar medebewoners bij te werken. Om kwart voor acht zien we Cees en Cemal in de horeca keuken. Cees klaagt dat medebewoners zeggen dat er nieuwe handdoeken bestelt moeten worden, maar zo werkt het niet. Ze moeten gewoon meerdere dagen met één handdoek doen en gewoon goed de was doen. Toen Cees het deed was de hele kast altijd vol. Cemal vraagt waarom Cees daar dan mee gestopt is. Hij mompelt iets als dat ze hem niet meer wilden. Maar zegt daarna dat hij nooit in de samenleving heeft gezeten. Als hij het niet doet doet niemand het. ''Samenleving. Dat staat er al sinds gister. Wie doet het? Het staat er al sinds gisterochtend. Er word niks aan gedaan? O het gaat zo goed. Wat een gelul. Dit staat er al een week. Zijn nieuwe borden'', aldus Cees. Cemal zien we vervolgens de borden weg ruimen en om tien voor acht zien we Ramona en Bjorn naar de stal gaan. Bjorn heeft het niet zo op de koeien laat hij weten. Ze zijn ''lomp, groot, onvoorstelbaar''. Als hij de kalkoen ziet heeft hij daar ook wat op aan te merken. ''Die kalkoen. Moet jij niet een beetje op dieet''. Ramona lacht. ''Hij kan bijna niet meer lopen'', laat ze weten. ''Ik ben blij dat hij grote poten heeft. Dan kan je zo'n lawaai maken, ik begrijp het'', aldus Bjorn. Er volgt een streamlock. Na de streamlock vraagt Bjorn zich nogmaals af of de dieren niet op dieet hoeven. ''Dit is niet normaal'', laat hij weten. Volgens Ramona is Bjorn bang voor de dieren. ''Bang? Ik heb het gewoon niet zo met die beesten. Ik vind ze hartstikke leuk zolang ze achter dat ding staan'', aldus Bjorn. Terwijl Bjorn samen met Ramona aan het werk gaat vertelt hij over een ''bijna dood ervaring'' met de koe die ging bokken terwijl hij er bij in de stal stond.

Om tien over acht neemt Gina ook Bronno's kapsel onder handen. Of nou ja, in ieder geval zijn baard. Om tien over half negen zien we Ramona in de keuken. ''Het gaat thuis goed, mensen zien me. Ze zien ook mijn theater waarvoor ik binnen kom en dan ben ik blij'', aldus Ramona. Ook deze avond zijn er weer heel veel streamlocks. We hebben ze niet geteld, maar ze gaan achter elkaar door. We hebben een paar minuten beeld en dan is er al weer een streamlock. Soms hebben we zelfs maar een minuut beeld voordat we weer een streamlock krijgen en sommige streamlocks duren ook erg lang. En waarschijnlijk omdat er bewoners bezig zijn in de stal krijgen we soms takken van een boom te zien in plaats van de stal. ''Van Barry. Lief hé. Ik kom er net pas achter'', horen we Rowena tegen Bas zeggen als we weer even beeld hebben. Ook laat ze hem een kaartje zien. Omdat er continu streamlocks zijn is alles erg slecht te volgen. Om tien over half tien zien we Rob en Dominique op het rokersbankje zitten. Rob vertelt dat hij altijd gedaan heeft wat hij wilde. ''Wat doe je dan als je iemand in de weg loopt'', vraagt Dominique. Rob zegt dat hij dat niet eens door heeft als hij iemand in de weg loopt. ''Als iemand moeite met mij heeft om wie ik ben. Dat is niet mijn probleem. Dat is zijn probleem. Dominique merkt dat mensen soms vraagtekens bij haar hebben, maar die kan ze niet weghalen omdat ze het zelf nog niet weet. Weer volgt er een streamlock. En nog één. En nog één. Laten we dus maar weer een eind maken aan dit bericht. Wel horen we nog net dat Bas en Dominique op dit moment (21:50) besluiten om naar de caravan te gaan.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.