Bjorn in tranen door zijn post. ~ Utopia Gekte

3/14/2016

Bjorn in tranen door zijn post.

Victoria zit bij Bjorn.

''Ohhh ik mis ze zo erg'', laat Bjorn weten terwijl hij in tranen is. Volgens mij kwam dit doordat hij foto's zag van zijn poesjes. Zijn post maakt hoe dan ook diepe indruk op hem. Victoria zit inmiddels naast hem zodat hij bij haar zijn ei kwijt kan. Na de tranen van gemis vertelt hij nogmaals over de diefstal die heeft plaatsgevonden. ''Oh ja, en ze hebben ook zijn plastic zakkie met zijn lunch meegenomen'', vertelt Bjorn. Hij vind het bizar en Victoria noemt het triest. Bjorn gaat verder met het lezen van zijn post, gevolgd door een streamlock. Bjorn blijkt ook post van Wim te hebben gehad. Hij schrijft dat je het wel kan vergeten om normaal naar de supermarkt te gaan. Dit omdat iedereen je herkent en je er lang de tijd voor moet nemen. Ook schrijft Wim over de surprise party waar vele oud Utopianen op af kwamen. Nicole woont vlak bij Wim in een nieuw huisje. De medebewoners van Bjorn vinden het leuk om dit allemaal te horen. Het gaat hartstikke goed met Wim en hij is lekker aan het daten met iemand.

Rond half 11 komt er bezoek voor Bjorn dus hij moet zijn post even opzij leggen.We zien dat Benjamin er ook bij gaat zitten. Waar dit bezoek over gaat is onbekend, we krijgen het ook niet meer in beeld te zien. Op de andere stream is Dominique zichzelf aan het opmaken. Ook Gabriƫlle, Gina en Victoria staan op de vide. Alle dames zijn druk bezig met aankleden en opmaken. Gabriƫlle voelt zich dik in de broek die ze net aantrekt. ''En wat gaan we doen aan die wallen van mij'', vraagt Gina zich af. Met zijn allen bespreken ze alle vrouwenproblemen die je kan bedenken. Maar de dames willen vooral nieuwe kleding. Iedereen zegt nieuwe kleding te gaan bestellen.

Het bezoek lijkt over een dartevenement te gaan, ze kwamen heel kort weer in beeld. Daarna wisselde de regie weer naar Ivan. Hij is momenteel aan het werk in de kasteeltuin met een schoffel. Hij wil Utopia blijkbaar zo goed mogelijk achter laten en de laatste paar dagen nog optimaal benutten.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.