Bjorn en Ramona pakken de microfoon en bedanken Ivan ~ Utopia Gekte

3/13/2016

Bjorn en Ramona pakken de microfoon en bedanken Ivan

''Ivan, Ivan, Ivan bedankt''

Om elf uur zien we Benjamin weer buiten met het meisje waar hij eerder ook al mee stond te praten over Jaap Stam. ''Ik ben blij dat je er bent'', horen we hem zeggen. ''Ik vind het echt erg. Er is zoveel wat ik wil zeggen'', reageert het meisje. ''Wat erg is is dat wat je moet betalen om op de foto te kunnen met me. [...] Ik ben niet van steen. Een man met een libido. Ik ken het niet helpen, je ken niet weten, maar ik heb daar nu geen zin in'', aldus Benjamin. ''Ik wil wel surfen hoor, maar dat kan niet'', reageert het meisje. Als Bas er ook bij komt staan vertelt de dame dat ze het leuk vind hoe Bas het met de eend doet en over Marianne Thieme die langs is geweest.

We schakelen even over omdat Bjorn binnen de microfoon gepakt heeft voor een speech. Het is dan vijf over elf en Bjorn laat weten dat hij het leuk vond dat ze er waren. Hij wenst ze een fijne rit naar huis. ''Rij voorzichtig''. Bjorn begint vervolgens over Ivan zijn vertrek en dan klinkt er een applaus voor Ivan. ''Hij zei ooit twee jaar. Dat heeft hij net niet gehaald, maar dat is niet best hoor. Precies 21 maanden zit hij hier nu. Dat was gister'', aldus Bjorn. Bjorn wil Ivan op het podium. Terwijl Ivan naar het podium toe loopt zingt de menigte ''Ivan, Ivan, Ivan bedankt''. Bjorn vreest dat niemand het meer gaat halen. 21 maanden en een paar dagen in Utopia zitten. Er klinkt een applaus en gefluit voor Ivan. ''Hij heeft belooft nog een paar dagen te knallen. Gelukkig, want de badkamer is nog niet af'', aldus Bjorn.

Als Bjorn klaar is met praten, neemt Ramona de microfoon over. Ook zij wil wat zeggen. Eerst ook Ivan bedanken en daarna komt ook Michael nog ter sprake. ''Ivan is de bom. Hij heeft er voor gezorgd dat wij hier vandaag staan, mede dankzij Ivan. [...] Vandaag is mijn maatje naar huis gegaan. Michael, Megan''. Ramona wil dus ook Michael bedanken. ''Wat hij heeft gedaan voor de LHBT community in twee maanden is helemaal de shit''. Er klinkt gejoel. ''En nou is het naar huis. Allemaal naar huis, afgelopen!'', grapt Ramona. ''Ja, je laatste evenement moppie'', horen we Gina vervolgens tegen Ivan zeggen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.