Bjorn en Gabriëlle maken beide excuses. ~ Utopia Gekte

3/08/2016

Bjorn en Gabriëlle maken beide excuses.

Moeder Dominique kan geen Utopia kijken.

De moeder van Dominique heeft moeite met kijken naar Utopia. Dan beseft ze dat haar dochter in Utopia zit. ''Het gaat niet goed met haar'', vertelt Dominique aan Gabriëlle. Ook baalt ze dat haar moeder zo weinig geschreven heeft. Do is een beetje kieskeurig met wat ze aan wie vertelt. Aan de ene persoon vertelt ze dat de post allemaal goed, positief en leuk is. En aan de ander vertelt ze dat ze teleurgesteld is of dat het beter kan. Ook Gina is één van de vele bewoners die geïnteresseerd naar de post van Dominique vraagt. Zij krijgt kortaf te horen dat ze geen post heeft gekregen van haar werkgever. Inmiddels staat Do alweer buiten te klooien met de doucheslang. Nadat ze aan Bronno vroeg hoe ze een kraan open moet draaien. ''Oh dit kan toch niet jongens, wat een hel'', horen we al snel. Ze vult een emmer met heet water en kleedt zich uit. Op de andere stream zien we Bas online kleding shoppen.

Wanneer Dominique zich boven op de vide in orde maakt vertelt ze trots aan Rowena poedelnaakt in de buitendouche te hebben gestaan. Inmiddels zien we dat Bjorn nu ook buiten bezig is bij de douche. Hij heeft een sproeikop aangesloten op de slang waardoor het nu bijna een echte douche lijkt. Ze moeten de slang alleen nog op de een of andere manier vastmaken. Bjorn gaat direct aan de slag om een beugel te maken. Gina gaat Le Luifel schoonmaken, sporten en dan ook maar eens douchen. Rowena staat nu in de douche en gaat er ook maar eens gebruik van maken.

De ochtend suddert langzaam voort en er gebeurt nog weinig. Velen zijn zich aan het opmaken, aankleden en/of ontbijten. Bouwen aan de nieuwe badkamer is er nog niet bij. Wanneer alles geleverd wordt is ook niet duidelijk. We zien Dominique excuses maken bij Cees. Zij heeft vannacht de aansteker van Cees uit zijn vest gepakt om te gaan roken. Ze wilde niemand wakker maken voor een aansteker. Cees stond al raar te kijken toen hij vannacht wilde gaan roken en geen aansteker had. Op de andere stream zien we Bjorn en Gabriëlle depressief staren en af en toe wat dingen zeggen. Ze bieden elkaar hun excuses aan voor wat er is gebeurd. Gabriëlle is haar slipper nog steeds kwijt. En Bjorn herhaalt nog eens hoe hard de tandenborstel langs hem heen vloog. Gabriëlle zegt er niks meer van te weten. Ook mag Bjorn het niet terug kijken want 'het telt niet voor onze vriendschap'. Ze geven elkaar nogmaals een stevige knuffel. Ook hint Gabriëlle wederom op haar vertrek. ''Ze zeggen het laatste loodje.. Ik geloofde het niet, maar het is waar''.

Ook buiten gebeurt er verder weinig bijzonders. Michael en Bronno hebben buiten een plekje opgezocht om te gaan hangen. Ze zitten bij de kas en kijken naar de vogels.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.