Bjorn en Cemal vormen een team. ~ Utopia Gekte

3/04/2016

Bjorn en Cemal vormen een team.

Keukenprinsen.

Cemal en Bjorn lijken deze ochtend net een gelukkig getrouwd stel. Samen staan ze in de keuken een ontbijt klaar te maken. Beide heren helpen elkaar daar goed bij. Zo maakt Bjorn geduldig een broodje klaar voor Cemal. In goed overleg uiteraard. Als Bjorn er boter op heeft gesmeerd vraagt hij of het goed is. Als Bjorn komkommertjes wil toevoegen vraagt hij of dat goed is. En zo gaat het een tijdje door met verschillende vragen en antwoorden. Cemal zorgt ondertussen voor het bakken van de eieren. ''Wat een teamwork dit joh 's ochtends vroeg'', zegt Cemal trots. ''Ongekend. Ongekend. Krachten moet je bundelen hé, dit krijg je er van'', vult Bjorn aan. ''Wil je er nog meer op? Een paprika? Dat kan hé. Je kan er ook paprika op doen. Of een uitje'', vraagt Bjorn. Cemal vind het wel goed zo en hoeft er niks meer bij. ''Prachtig. 5-sterren restaurant''.

Terwijl zij intens genieten van hun ontbijt zien we in de gym hijgende bewoners. Ivan, Rowena en Gabriëlle zijn al een tijdje aan het sporten. En ze zijn bekaf. Desondanks gaan ze gemotiveerd door met sporten. In de keuken heeft Cees ondertussen alle afwas alweer opgemerkt. Hij begint dan ook meteen met afwassen en opruimen. Tussendoor komt Bjorn met al zijn vrolijkheid de keuken weer in wandelen. Hij zoekt wat te drinken en lijkt te wachten op een tosti. Tussendoor zingt en danst hij alles bij elkaar. Ook klappen en met de vingers knippen is hij deze ochtend niet vies van. Bjorn is helemaal in zijn nopjes momenteel om onbekende redenen. Goed geslapen?
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.