Bjorn en Cemal halen uit naar Ivan. ~ Utopia Gekte

3/03/2016

Bjorn en Cemal halen uit naar Ivan.

Flikker op man, pannenkoek!

De tijd dat Ivan met rust moet worden gelaten lijkt voorbij te zijn. Dit centraal kreeg hij meerdere keren de wind van voren. En ook direct na het centraal lopen de gemoederen hoog op.  ''Zo, ik heb gesproken. There is no leader in town'', laat Cemal als eerste weten direct na het centraal. Meteen daarna stapt Bjorn op Ivan af die duidelijk geen zin heeft in een gesprek. ''Kinderachtig figuurtje ben je Ivan. Als je niet wil praten moet je niks tegen mij zeggen. Flikker op man, pannenkoek'', schreeuwt Bjorn terwijl hij wegloopt. Victoria staat direct aan de kant van Ivan. Hij lacht naar haar en knipoogt. ''Ondoordacht zulke opmerkingen maken. Ik moet er om lachen'', zegt Victoria.

''Het gaat niet één kant op, een gesprek. Allemaal leuk en aardig, maar zo werkt het niet. Niet eenzijdig en dan weglopen. Zo werkt het niet'', moppert Bjorn door tegen Cemal in de keuken. Ivan trekt ondertussen zijn jas aan en luistert een beetje af aan de andere kant. Hij hoort dat ze over hem praten en besluit wijs om gewoon een sigaret te gaan roken. ''Ik ben er ook klaar mee. Ik wil dat iedereen zijn ding hier kan doen. Nu is het eigenlijk, je hebt een tekening, trekt alles er uit, hebt geen flauw idee, houdt nergens rekening mee, het ziet er niet uit'', moppert Cemal. Beide heren staan samen af te wassen en mopperen nog een tijdje door over Ivan.

Op beide livestreams is er drama gaande. Bjorn staat nu opeens op de vide met Gina en uit nogmaals zijn frustraties over Bronno. En Cemal laat op zijn beurt aan Bronno in de keuken weten dat het ook zijn Utopia is en hij niet langer over zich heen laat lopen. Terwijl Bjorn zijn verhaal later weer doet bij Michael zien we Ivan zijn rust zoeken bij de koeien. 

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.