Bjorn en Bronno gaan tegen elkaar tekeer ~ Utopia Gekte

3/26/2016

Bjorn en Bronno gaan tegen elkaar tekeer

''Hij gaat het nog heel moeilijk krijgen ik zweer het''

Om vijf voor half zeven zien we Gina al uit bed. Victoria is een half uur later ook uit bed. Rob is wakker en Gert-Jan komt ook de wellness uit. Om tien over zeven gaat de muziek aan in de loods. Dat is traditie op marktdagen. Cemal doet samen met Rowena de koeien deze ochtend om half acht en vraagt aan Rowena of er nog luzerne is. Nee, dinsdag komt dat pas. Cees zien we om kwart over acht zijn Paashazen pak al aantrekken en opeens is er een ruzie tussen Bjorn en Bronno. De heren schreeuwen tegen elkaar en we hebben even gemist waarom. Het schijnt zo te zijn dat Bjorn vind dat Bronno te langzaam is. ''Jongens laten we het gezellig houden het is marktdag'', roept Rowena. ''Doe niet zo joh pannenkoek. Ga je gewoon aankleden en voorbereiden met je praatjes'', gaat Bjorn verder. ''Snotneus'', reageert Bronno. ''Ja joh praatjes. Wie is hier nou een snotneus'', aldus Bjorn. Ze gillen tegen elkaar en gaan gewoon verder met ruzie maken. ''Hou je bek joh, ga gewoon eens werken joh koekenbakker. Wat ben je nou een praatjesmaker. Wat een pannenkoek ben jij'', aldus Bjorn. Ook Gert-Jan besluit zich er dan mee te bemoeien. ''Eeh jongens kom op man''. En een ander gilt ''where is the love''. Niet bij Bronno antwoord Bjorn. ''Hij gaat het nog heel moeilijk krijgen ik zweer het'', laat Bjorn niet veel later aan Rowena weten. ''Die gaat ineens lopen schreeuwen'', aldus Bjorn. ''Op een marktdag'', vult Rowena aan. ''Alsof ik zeg dat hij iemand vermoord heeft. Wat een mongool joh. Het gaat nergens over'', aldus Bjorn.

Cees zien we gekke bekken trekken in zijn paashazen pak en met zijn kont schudden. Om vijf voor negen zien we Gabriëlle, Ramona en Rowena de merchandise stand in orde maken en om tien over negen arriveren de eerste standhouders. Rob staat bij de poort om ze te ontvangen en hun plek aan te wijzen. Ramona verstopt ondertussen her en der wat paaseitjes voor de kinderen. Om tien voor half elf klaagt Bjorn verder tegen standhouders over Bronno. ''De pannenkoek''. Volgens Bjorn is het enige wat Bronno gedaan heeft een half hok bouwen. ''Shut up man''. Ook zegt Bjorn dat hij er eigenlijk nooit over praat, alleen als het ter sprake komt en het komt nu ter sprake. Hij is van mening dat Bronno en hij deze week meerdere malen gaan botsen. Cees en Dominique hebben geen zin in vandaag, maar anderen wel. Zo zien we Gert-Jan om elf uur nog even een dansje doen. Maar ook hij baalt als een stekker dat hij broodjes moet verkopen in de luifel. Ook Gabriëlle en Ramona zien we dansen. Om kwart over elf komt de eerste shift mensen binnen. Een bezoekster laat Dominique weten dat ze goed bezig is en dat ze van haar begint te houden. En Victoria houd ervan hoe hard Gina werkt. Bas zegt ondertussen tegen een aantal bezoekers dat ze tegen Rob moeten zeggen ''Wat goed hé dat Bas de leiding neemt''. Victoria en Rob staan samen achter de bar waar ze het drinken alvast in bekers hebben ingeschonken. Ook Cees is niet helemaal happy. Om kwart voor twaalf horen we hem tegen bezoekers zeggen dat het paashazen pak geen gezicht is. Rowena treed natuurlijk ook vandaag weer op en om twaalf uur horen we een bezoeker zeggen dat ze Bas in het begin wel leuk vonden, maar nu een slijmbal vanwege zijn verkering.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.