''Bjorn denkt natuurlijk dat hij fantastisch kan presenteren'' ~ Utopia Gekte

3/22/2016

''Bjorn denkt natuurlijk dat hij fantastisch kan presenteren''

''Hij baalt nu, dat was zijn ding altijd''

De rest van de avond is het lekker rustig gebleven in Utopia. Er vonden alleen voornamelijk nog gesprekken plaats waar we eigenlijk de hele middag al over schrijven. Cees doet om vijf voor zeven namelijk zijn verhaal weer bij Gert-Jan over hoe Rob en Bjorn reageerden. Het was volgens Cees niet slim om hem er buiten te laten want Cees trekt mensen. Gert-Jan vind het leuk voor Cees dat hij bovenaan staat. Om vijf over zeven krijgt ook Bas het weer te horen van Cees. Het meeste wat er gezegd word is een herhaling van alles wat we al meerdere keren geschreven hebben dus dat typen we niet meer mee. Cees vertelt dit keer ook dat Bjorn er als een dode pier bij stond tijdens de presentatie en dat hij zelf met een achterstand begon want eerst stonden alleen Bjorn en Gert-Jan in de poll. ''Ik vond het wel weer een stunt van je hoor. Dan krijg je natuurlijk die gun factor op de één of andere manier'', laat Cees weten. ''Of om onrust te kweken'', reageert Bas. ''Hoe dan ook. Het maakt niet uit. Ik vind het wel lachen'', aldus Cees. Hij vind het prachtig dat hij Live in de loods mag presenteren. Daar is hij eerlijk in lacht hij. ''Ik vond het wel weer een stunt van je'', aldus Cees.

Om kwart over zeven kunnen de bewoners aan tafel om te eten en een uur later om kwart over acht zien we Dominique in haar eentje in de hot tub zitten. Cees begint om tien voor half negen bij Cemal weer zijn verhaal te doen. Blijkbaar heeft hij het er nog steeds niet met genoeg mensen over gehad. ''Twee vechten om een been en de derde gaat er mee heen'', herhaalt hij nog maar eens. ''Bjorn baalt man. 'Het interesseert me helemaal niks' staat hij dan. Ja doei. [...] Gert-Jan heeft me gewoon netjes gefeliciteerd dat is leuk, sportief, maar come on. Bjorn denkt natuurlijk dat hij fantastisch kan presenteren'', aldus Cees. Toen Cees mee ging doen dacht Cemal al meteen ''verloren strijd''. Want volgens hem is Cees populair. ''Zo mooi. De winnaar mag Live in de Loods presenteren. Hij baalt nu, dat was zijn ding altijd'', aldus Cees. Aangezien Cees dat al tig keer herhaalt heeft lijkt het wel alsof hij het prachtig vind om hem dat af te nemen. Over iemand niks gunnen gesproken. ''Gluiperd jij joh'', reageert Cemal. ''Ik vind dat leuk. Dankjewel dames en heren voor deze ondersteuning. Dat zijn weer oplaadpunten. Ik vind het leuk. Ik vond het wel weer een stunt van Bas. Bam geweldig. Bas weet gewoon hoe het werkt. Omdat je niet officieel mee deed krijg je die gun factor. Dat is natuurlijk van Rob en Victoria niet zo slim''. Cees tikt tegen zijn hoofd. Cees vind het echt lachen. ''Je hebt het echt verdiend'', reageert Cemal.

Om tien voor negen zien we Bas, Rob en Dominique in de hottub waar Dominique de haren van Bas wast. Om vijf over negen zien we Gert-Jan. Romano (Ramona) en Cemal in de studio om het liedje van de boyband te oefenen. Gert-Jan lijkt nu dus mee te gaan doen als derde lid. Om tien over negen zien we Bas en Dominique de hot tub uit gaan. Rob zit er ook al niet meer in, maar Benjamin besluit er wel nog even in te gaan. Om tien voor tien zien we Cemal en Gert-Jan in de gym om te sporten en Cees zien we om tien voor half elf weer achter de computer om nog maar eens een keer de tussenstand te bekijken van de poll. Eerder vandaag ontkende hij dat hij er de hele dag mee bezig is, maar ondertussen heeft hij het er nog steeds continu over. Rowena gaat er in ieder geval stuk om.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.