Bezoekster laat weten dat de friet te donker is ~ Utopia Gekte

3/12/2016

Bezoekster laat weten dat de friet te donker is

Rowena's hart is gebroken

De kroegavond gaat gezellig verder. Om iets voor negen zien we Rowena en Ramona achter de bar staan. Rowena wilde niet huilen waar iedereen bij was, maar toen Michael weg ging moest ze toch wel even huilen. ''Wij blijven achter. Hij gaat naar zijn mannetje, de vrijheid in'', aldus Ramona. ''We kiezen er gewoon voor''. Niet veel later worden er rare gesprekken gevoerd aan de bar. Bas en een bezoekster hebben het er bijvoorbeeld over dat Bas weet hoe hij een man met de mond moet bevredigen omdat hij weet hoe hij het zelf fijn vind. Cemal vertelt vervolgens dat het hem één keer gelukt is om zijn eigen lolly te likken. Het deed wel veel pijn aan zijn rug. We gaan maar snel verder op normalere dingen. Zo zien we Bas vervolgens even met Ramona knuffelen waardoor ze weer even kan lachen. Gina zien we nog steeds in Le Luifel. Een bezoekster komt naar haar toe lopen met adviezen. Volgens mij is het Rosie één van de standhouders, maar dat durven we niet met alle zekerheid te zeggen. De dame vertelt in ieder geval dat Gina de friet niet zo lang moet bakken. Ze zijn namelijk heel donker. Gina geeft vervolgens Bronno de schuld. Die zou de friet te lang voorgebakken hebben. Zelf doet ze de friet er in en er vrijwel meteen weer uit. De dame gaat vervolgens mee in wat Gina zegt. ''Ze zijn vanmiddag te lang voorgebakken''. Morgen moet Gina ook weer friet verkopen. ''Wacht met voorbakken tot Hieler er is. Hij vind dat ook wel leuk. Als je deze aan Hieler voorschotelt. Die wil deze niet. Wacht morgen tot Hieler er is'', laat de dame weten. Maar alle patat is al voorgebakken.

Volgens Gina zei Bronno zelf ook al dat ze lichter hadden gemoeten. Ze dacht voor nu is het prima, dan bak ik ze gewoon heel snel af, maar het is echt er in gooien, een paar seconden en dan haalt ze de friet er al weer uit. ''Ik zag het'', reageert de bezoekster. Gina had zelf geen tijd meer om de friet voor te bakken. Daarom vind ze het soms lastig om dingen uit handen te geven. De bezoekster informeert ook nog even naar wanneer Gina de olie ververst heeft of wil gaan verversen. ''Deze ga ik nog doen. Maandag wil ik die verversen en deze is vandaag. De eerste keer dat die gebruikt is'', aldus Gina. De twee gaan vervolgens weer naar binnen. Om half tien zien we Rowena haar singel Gebed zonder end weer doen. En terwijl ze dat doet komt er weer een streamlock. Als ze klaar is klinkt er ''we want more''. Rowena doet dus nog een liedje en weer volgt er een streamlock. Na afloop vraagt Rowena een applaus voor Ivan. Hij gaat weg en haar hart is gebroken. Rowena vraagt ook nog even aandacht voor Bas zijn shirts. ''En voor Michael 'I love you en Ramoontje ook''. Daarna pakt Bjorn nog even de microfoon om de mensen nogmaals op de merchandise shop te wijzen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.