Bezoekster dacht dat Rowena verhouding met Bjorn zou krijgen ~ Utopia Gekte

3/19/2016

Bezoekster dacht dat Rowena verhouding met Bjorn zou krijgen

''Je bent niet alleen model, je bent ook nog jezelf''

Tijdens het apres ski feest grijpt Cees zijn kans weer om met bezoekers over medebewoners te roddelen en klagen. '''Hij heeft iets aparts. Er zit een heel verhaal achter hem, dat hij niet eerlijk is'', aldus de bezoekster. ''Dat denk ik ook'', laat Cees weten over Bronno. Er word al snel overgeschakeld. Vervolgens zien we dat er een wedstrijd staat te beginnen. Bjorn laat weten dat ze een armbandje of Utopia t-shirt kunnen winnen. Er staat een blok met hout met daarin twee schroeven. Spijkers zijn handiger, maar die hadden ze niet. De bedoeling is dus dat twee mensen tegen elkaar gaan strijden. Om de beurt mogen ze op een schroef slaan en degene die hem er als eerste helemaal in heeft wint. ''Wie wil er aan meedoen'', vraagt Bjorn. Er is natuurlijk veel animo voor. Bjorn kiest dus twee mensen uit. Ritchie tegen Sjaak. De wedstrijd ging erg snel. In drie tikken had één van de twee heren de schroef er al helemaal in. De jongen kiest voor de armband. Later vanavond gaan ze nog een spelletje doen. Om vijf over negen zien we een bezoekster met Rowena praten. Ze dacht dat Rowena een verhouding met Bjorn zou krijgen. Verbaast vraagt ze of Rowena dan een vriend thuis heeft. Al vijf jaar, laat Rowena weten. Volgens de bezoekster is Rowena er nooit emotioneel om. ''Ik huil vaak. Dat zeggen ze allemaal hier'', reageert Rowena. Volgens de bezoekster zie je dat niet. ''Ik dacht ze geeft er niks om want we zien haar niet..''. Rowena laat weten dat ze de hele dag over haar vriendje praat, maar dat je dan moet streamen om dat te horen.

Vervolgens zien we Rowena een showtje doen op het podium. Niet veel later om 21:12 gaat ze rappen. Eerst het liedje ''Money aan me hoofd''. Daarna ''Vastberadenheid'' en als laatste haar single ''Gebed zonder end''. Bas en Cemal staan samen te dansen en om half tien zien we de bezoekers de polonaise doen. Om tien voor tien zien we Cemal ook even met Loiza Lamers praten. Hij vertelt dat hij wil laten zien dat een model meer is dan alleen mooi zijn. ''Het is niet alleen het sporten en gezonde eten. [...] Je bent niet alleen model, je bent ook nog jezelf'', laat Loiza weten. Ze zijn slecht te verstaan door de muziek die hard aan staat. ''Je moet jezelf blijven en in jezelf blijven geloven'', is Cemal van mening. ''Van een mooi bord kan je niet eten'', laat Loiza weten. ''Dan kan je de mooiste vrouw van de wereld hebben, maar als er geen inhoud in zit..'', begint Cemal. ''Dan kan je net zo goed tegen de muur praten'', vult Loiza aan. Het gesprek gaat ook nog even over de badkamer waar Cemal de laatste dagen hard voor aan het werk is. ''Je moet echt positief blijven'', laat Loiza weten. Cemal vertelt ook nog even over Victoria. ''Zij straalt liefde uit. [...] Een knuffel van haar geeft me heel veel liefde'', aldus Cemal. ''Dat heb je nodig. Je moet het samen doen. Je kan hier niet alleen rondlopen'', reageert Loiza. Zij denkt dat alle dagen in Utopia hetzelfde zijn. Thuis dan werk je en dan heb je vervolgens weekend, maar in Utopia is het altijd werken of altijd weekend. ''Geen tijdsbesef meer'', laat Cemal weten. Dat lijkt Loiza raar. Het gesprek gaat ongetwijfeld nog even verder alleen kunnen wij het niet meer volgen omdat er weer overgeschakeld word.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.