Bewoners ook op de hoogte van aanslagen in België ~ Utopia Gekte

3/22/2016

Bewoners ook op de hoogte van aanslagen in België

Post voor Cemal

Goedemorgen op dag 812 van het Utopia avontuur. Om kwart voor acht 's ochtends zien we Cemal en Rowena al bij de koeien. Ook Gert-Jan is al vroeg zijn bed uit. Om negen uur zien we Benjamin post halen bij de brievenbus. Onder andere post voor Cemal. Het enige wat we meekrijgen is dat zijn moeder 53 is geworden in plaats van 52. Ook heeft hij leuke post van zijn vrienden. Om kwart voor tien zien we Bas en onbekende mensen al weer druk aan het werk aan de badkamer. Om tien voor half elf word er buiten een groepsfoto gemaakt en om vijf voor half elf zien we Cemal en Rowena weer in de loods. ''Ik ga vanavond terug schrijven'', laat Cemal weten over zijn post. ''En je doet het goed hé zeggen ze'', reageert Rowena. Er volgt een stream wissel. Dominique zien we buiten ondertussen foto's maken van Ramona en ook de bewoners zijn inmiddels blijkbaar op de hoogte gebracht van de aanslagen in Brussel. Om half elf tussen vele streamlocks door zien we meerdere bewoners achter de computer zitten en staan. ''Shit'', horen we Benjamin of Rob zeggen en als we het beeldscherm te zien krijgen zien we dat ze een liveblog kunnen volgen. Om de haverklap zijn er streamlocks waardoor het slecht te volgen is.

''Zelfmoord aanslag dus? Ik word zo moe van die shit'', horen we Gabriëlle vervolgens zeggen. ''Er zijn weer aanslagen geweest in België'', laat Dominique weten. ''Waarom kunnen mensen niet gewoon normaal doen'', vraagt Benjamin zich af. En Gabriëlle zegt zich dat ook af te vragen. ''Ik denk alleen maar Parijs, Brussel, Amsterdam. Simpel'', aldus Victoria. ''Met Parijs was ik wel echt heel bang'', laat Gabriëlle weten. Er volgt een streamlock. ''De reden waarom mensen dit soort dingen doen'', horen we Victoria vervolgens zeggen. ''Ik weet niet wat ik moet doen hoor'', laat Gabriëlle weten. ''Ik wil dit niet, dit is niet wat wij willen'', aldus Victoria. ''Dit is niet leuk'', vult Benjamin aan. Om kwart voor elf zien we Rowena, Cemal en Ramona aan de tafel in de horeca keuken zitten om te overleggen over haar releaseparty. Ergens anders in de loods zien we Gabriëlle en Bjorn knuffelen en Gert-Jan en Victoria knuffelen. Gert-Jan lijkt emotioneel te zijn door het verschrikkelijke nieuws uit België, maar het leven in Utopia gaat wel gewoon door. Dominique zien we om vijf voor elf foto's van Bronno maken en onder andere Rob en Bas zijn nog altijd druk bezig aan de badkamer.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.