Bewoners kunnen weer douchen en Ramona in tranen ~ Utopia Gekte

3/24/2016

Bewoners kunnen weer douchen en Ramona in tranen

''We kunnen wel botsen, maar ik haat je niet''

Goedemiddag op dag 814 van het Utopia avontuur. We gaan eerst weer even terug naar gisteravond. Om kwart over tien werd de badkamer namelijk officieel geopend. Bas mag de douche van Rob als eerste gebruiken omdat hij erger ruikt dan de rest. Ze zijn nog dik een week bezig, maar één douche doet het in ieder geval. ''Applaus voor de bouwers'', vraagt Rowena. Rob knipt vervolgens een lintje door. ''Wauw dit is wel echt heel mooi hoor'', laat Victoria weten als ze de badkamer bekijkt. ''Supervet het is wel echt mooi''. Victoria wil morgen ochtend graag douchen. Om tien over half elf zien we Cees even naar Bronno toelopen. Hij bedankt Bronno soort van voor de stemmen die hij van hem gekregen heeft. ''We kunnen wel botsen, maar ik haat je niet'', laat Bronno weten. Ze zitten op dezelfde lijn. Om kwart over elf zien we Dominique en Born darten. Gert-Jan gaat vanavond in de studio slapen en Bas is samen met Rob en Benjamin nog steeds druk bezig aan de badkamer. Om tien voor half twaalf zien we Dominique en Bas samen op het rokersbankje. Volgens Dominique heeft er in de Utopia geschiedenis nog nooit iemand samen gedoucht. Dat kan ook niet volgens haar. ''Nee, dat is niet waar. Naomi en Giorgio douchten altijd samen'', reageert Bas. Ze vergeten Billy en Ruud even. Daar zijn zelfs nog beelden van.

Om half twaalf zien we Bas en Dominique weer in de loods. Bas probeert Dominique over te halen om met hem te douchen. Hij dramt net zo lang door tot ze er mee akkoord gaat. Bas wil namelijk een middenweg doen. In zwem outfit. ''Oké'', reageert Dominique dan. Bas kust haar. Niet veel later wil Dominique toch niet meer samen douchen. Ze kan het commentaar niet hebben. ''Word maar sacherijnig op me. Ik neem het wel''. Ze denkt dat Rob misschien boos op haar word als zij eerder gedoucht heeft dan hem. Bas klimt op haar en knuffelt haar. Om kwart voor twaalf zien we Bas dus in zijn eentje douchen. ''Zo jongens, genieten hoor dit'', roept hij vanonder de douche. Om tien voor twaalf komen we op de vide terecht waar Ramona aan het huilen is. ''We zijn er voor elkaar'', horen we Rowena zeggen. ''Natuurlijk'', reageert Ramona. Ramona vertelt dat nu pas het besef komt dat ze er echt iets van moet maken. ''Ik zeg eerlijk man, vandaag was ik boos man''. Ramona wil iets terug geven. Haar moeder heeft haar heel goed opgevoed ondanks alles. ''Ik leer pas hier mezelf kennen''. Soms voelt ze zich er erg schuldig over dat ze voor zichzelf gekozen heeft in plaats van voor haar moeder. Volgens Gabriëlle hoeft ze zich daar niet schuldig over te voelen. Ze heeft even het besef dat ze hier is, na het post lezen. Ze stelt het altijd uit, maar wilde morgen terug gaan schrijven en dan leest ze de brief van haar moeder en mist ze haar gewoon.

Om tien over twaalf zien we Cemal rondlopen in het Paashazen pak van Cees. Cees is not amused. De primeur is er nu af volgens hem. Even leek het alsof hij een grapje maakte, maar Cees lijkt het toch te menen. ''Niet slim'', vind hij. Er volgt een streamlock. ''Ik zeg dit'', horen we Cees na de streamlock zeggen. Er volgt een soundlock en dan een stream wissel. We zagen nog net dat Cemal het pak al weer uitgetrokken had. Om tien voor half één zien we Bas en Dominique in de caravan. Bas vind het niet leuk dat Dominique haar woord niet na komt. Dominique vind het niet leuk dat Bas opmerkingen maakt als ''Wil je een onderbroek halen in de caravan of ben je dan ook bang voor reacties''. Bas pushte haar wel. Gelukkig is de spanning al snel weer weg. Om half één zien we ze namelijk weer knuffelen met elkaar. Andere bewoners zijn nog druk aan het douchen, nu die mogelijkheid er weer is.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.