Beluister de single van Bjorn. ~ Utopia Gekte

3/15/2016

Beluister de single van Bjorn.

Rowena VS Bjorn in de hitlijsten?

Naast Rowena blijkt ook Bjorn een eigen single uit te gaan brengen. De zangcoach die rond half 1 ´s middags binnen kwam kreeg dat te horen. Het nummer zou zelfs al gemaakt zijn, of in ieder geval de tekst. Bjorn weet alleen niet of hij de single in Utopia gaat uitbrengen of na zijn verblijf in het beloofde land. Rowena is natuurlijk eerst aan de beurt nu met haar single ´Gebed zonder end´. In de tijd van Charlotte en Isabella konden er ook gewoon 2 singles tegelijk worden uitgebracht. Zij 'streden' zelfs nog tegen elkaar in de iTunes charts. Maar zo loopt het deze keer dus niet want Bjorn wil niet in Rowena haar vaarwater zitten. Op de livestreams krijgen we al een stukje te horen van het bestaande liedje. En Bjorn biecht zelfs op het nummer toch in Utopia uit te willen brengen indien mogelijk. Om 14:00 zit de zangles er alweer op en loopt Bjorn de vide op voor wat centjes. De zangles betaalt hij contant. ''Hij blijft wel hangen, dat is wel fijn. Het belangrijkste is dat je er zelf achter staat. En met de muzikale jongens moet je zorgen dat het lekker commercieel gaat worden. Dat moet met dit liedje wel gaan lukken. Blijven oefenen alsjeblieft, open klant. Daaaaaag! Oefenen, je moet het nu niet laten liggen hé. Dag schat, dooeeeeg!''

Video'tje van de zangles bekijken en beluisteren? Dat kan! Weet je meteen hoe de nieuwe single van Bjorn gaat klinken. Leuke tekst of sla je deze toekomstige hit liever over? Ook zijn er vele andere video's van de dag tot nu toe:0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.